mandag den 22. august 2011

Nogen løse ender?

I weekenden var der mange løse ender - ender der skulle hæftes på et stort, hæklet tæppe, som Camilla og jeg har lavet i fællesskab. Det krævede kaffe at blive færdig.

Og bunken voksede sig bare større og større, og til sidst var jeg færdig. Glemte helt at tage et billede af det færdige tæppe. Det må I få i morgen.


5 kommentarer:

 1. Når nu du er i så god træning, må man så sende sit tæppe..?:)
  Synes der kan være ufatteligt mange ender!!
  God aften - glæder mig til at se tæppet..
  KH Anne

  SvarSlet
 2. Jeg var til et foredrag forleden om færøsk strik. Her fik vi at vide at man kan gemme sine afklippede ender, karte dem, spinde dem. På den måde går ingenting til spille. Det er da grønt!!!

  SvarSlet
 3. Kære Puk, hvor har du dog de fantastiske søde kopper fra? Jeg sukker højlydt helt fra Kina! Og god arbejdslyst med at få alle enderne hæftet:)

  SvarSlet
 4. Anne: Pyha, nej, jeg har rigeligt i mine egne!

  ea-o: Ja, det er grønt! Ved nu ikke om jeg gad;-)

  Kamille: Koppen er fra Rosenthal Group. De fåes i forskellige udformninger. Herhjemme kan man købe dem i Magasin, men hvis du er i det store udland er der nok endnu flere muligheder. Jeg mener, det er et tysk firma. Hvad laver du dog i Kina?

  SvarSlet
 5. Tak :) Hermed skrevet på ønskelisten. Man bliver i godt humør af at drikke kaffe af skønne kopper. I Kina studerer jeg indtil jul, så det har ikke så lange udsigter igen - men måske jeg kunne støde på dem i en af de fancy indretnings- og interiør forretninger? Tak for tippet og tak for en fin blog. Lavede fødselsdagskort som dit igår og det blev superfint! Keep up the good work :)

  SvarSlet