onsdag den 6. juli 2011

37 god damn!

Om lidt er det min fødselsdag - torsdag d. 7/7 for at være helt præcis. (Når du læser dette er det måske blevet torsdag, for jeg skriver lidt sent...) Manden og sønnerne har puslet i kælderen her til aften, så det bliver spændende at se, hvad de har fundet på til mig.


37 år - god damn!


Altså, forstå mig ret, jeg klager ikke over min tilværelse, hvor jeg allerede har opnået så meget; jeg har giftet mig med manden i mit liv, fået to smukke sønner, jeg har et godt helbred, jeg bor i et dejligt hus, har naturen lige uden for vinduet, jeg har gode venner, søde kollegaer og en rar familie, jeg har penge og kærlighed, så hvad mere kan man forlange?


God damn! 
Det er vel bare fordi jeg synes det lyder vildt at blive 37 år! 
Jeg husker tydeligt at gå i 9. klasse og have vildt ondt i pjæktarmen. Det var sjovere at feste, end at lave lektier, og alle mine velmenende lærere prøvede at tale mig til fornuft, men de var bare oldinge, der ikke forstod en skid!
Pludselig er jeg selv den lærer, der helt sikkert betragtes som en olding, når jeg taler om, hvor vigtigt det er at læse lektier hver dag!


Jeg husker mange ting fra da jeg var yngre. Vil ikke trætte jer med dem her. Mine tanker kredser bare om det forunderlige i at blive ældre udenpå og samtidig være ung indeni. At man som menneske er summen af alle sine erindringer, og at det sommetider kan gøre lidt nas at erkende, at man ikke ser brandgodt ud i lårkort som da man var 16, eller at man ikke kan gå i byen hele natten og give den gas med tequila slammers, og når klokken så bliver syv, tager man direkte på arbejde.


Lidt nas, men også meget godt.
37 - I welcome you. Det bliver (endnu) et godt år!

20 kommentarer:

 1. Kæreste Puk
  Hjertelig tillykke med fødselsdagen. 37 år er jo ingen alder... Om lidt over en måned kan jeg fejre mine 39 år...
  Jeg ønsker dig en rigtig rigtig dejlig dag. Er spændt på at høre hvad de 3 har fundet på til dig!!!
  Og så glæder jeg mig til snart at se dig, for vi to SKAL altså ses her i den lange ferie!!!!!!
  Mange knus og hurra hilsener fra
  Gaia

  SvarSlet
 2. Tillykke !
  Er sikker på dit nye år vil blive fantastisk !

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen. Håber du får en god dag og glæder mig til at høre om, hvad de har puslet med i kælenderen. :-)

  SvarSlet
 4. Faldt tilfældiugt over din blog, så jeg får også lejlighed til at ønske dig tillykke ... du får vist rigtig dejligt solskinsvejr :)

  SvarSlet
 5. Gratulerer med dagen! Selv ble jeg "bare" 30 år i går, men kjenner meg veldig igjen i tankene dine likevel. Veldig fin blogg du har:)

  SvarSlet
 6. Tillykke med fødselsdagen.

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med fødselsdagen. :-)

  Vejret er jo strålende (i hvert fald her i Kolding).

  Nyd din dag - og husk at fortælle hvad manden og sønnerne gav dig nede fra kælderen! ;-)

  Kh Maria

  SvarSlet
 8. Tillykke - jeg er selv lige kommet med i 30'er klubben, og det gjorde ikke ondt! Så jeg er ret sikker på at det heller ikke gør ondt at fylde 37 ;)

  SvarSlet
 9. Tillykke - jeg blev også 37 i år, surt at man snart ikke længere kan sige at man er "midt i trediverne". Men ville ikke et sekund ønske mig tilbage til jeg var 20. :-)

  SvarSlet
 10. Tillykke Puk
  Jeg er selv lige blevet 37 år, og hvor er det fantastisk... Minder om en anden tid er skønne at have, men jeg er glad for at det bare er minder. Elsker min alder og det der høre sig til af familie, venner, interesser og indsigt i livet.
  God dag.
  Miss AD

  SvarSlet
 11. Tillykke med de 37 år :D Ja jeg kender godt det med at det af og til går op for en at man ikke er 16 længere...hmmm!!! Men det har heldigvis også sine positive sider :D

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med fødselsdagen - håber du får en fantastisk dag :-)

  SvarSlet
 13. Tillykke med fødselsdagen:-)
  Håber du får en god dag og spændende med det pusleri i kælderen....

  SvarSlet
 14. Tillykke Puk (og tillykke med dit "nye" samarbejde" med Camilla - det glæder jeg mig til at se mere til.

  SvarSlet
 15. Tillykke med fødselsdagen... :o)
  Du bliver kun 37 - heldige asen... :o)

  SvarSlet
 16. Tillykke med fødselsdagen og mange tak for det super gode vejr! :D Rart med noget solskin. Håber du har en super god dag. MVH Pernille

  SvarSlet
 17. Kæmpe tillykke endnu en gang! Håber du havde en dejlig dag og at puslerierne i kælderen var af den rigtig gode slags :0)
  Også tillykke med det nye lokale, workshops og det hele - det tegner da til, at dit år som 37-årig bliver vildt spændende!

  Knus Karen Marie

  SvarSlet