torsdag den 16. juni 2011

Superflotte mønstre og en guldskat!

Nr. 1


Nr. 2


Nr. 3


Nr. 4


Nr. 5


Nr. 6


Jeg var så heldig at falde over en lille stak gammelt papir forleden. De forskellige mønstre er bare superflotte, synes jeg. Og når man som jeg er helt færdig med storblomstrede retrostoffer fra 70'erne, så er det rart med et smukt alternativ.
Da jeg så søgte på navnet på arkene, fandt jeg ud af, at de tilmed er penge værd! Tjek lige dette link. De er kun trykt i 800 eksemplarer og er fra 1943. Det er jo nærmest en guldskat, jeg har fundet!


Jeg har nu ikke tænkt mig at sælge dem, men vil gerne høre, om der er nogen af jer, der også synes de er smukke?
Mønster nr. 4 minder mig om noget tapet, der var i stuen hos min mormor.


Hvilken er din favorit?
Eller holder du fast i de storblomstrede mønstre i lilla, brun, gul og orange fra 1974?
Helt okay, vi har jo hver vores lyst:)


I was lucky enough to find these wonderful pieces of paper the other day. I feel so inspired by the colours and the patterns. I even found out that they are quite expensive - for sale here. I'm not selling them though, but I would like to hear if you like them? They are from 1943.

10 kommentarer:

 1. De er helt vildt smukke, og jeg er også helt færdig med blomster fra 1970erne - tror faktisk aldrig jeg fik begyndt. Det er jo den kære Axel Salto, hvis det var mine ville jeg få dem rammet ind.

  SvarSlet
 2. Ej man kan jo ikke vælge en favorit. De er smukke på hver deres måde. Ville også klart overveje noget indramning

  SvarSlet
 3. Jeg kan rigtig godt li' det enkle udtryk. Nr. 3 og 5 er mine favoritter!

  SvarSlet
 4. Nej, hvor dejligt, at der er andre, der kan lide min lille guldskat! Jeg var lidt bange for træde nogen over tæerne med kommentaren om retrostoffet... men fint nok, vi er forskellige, og lige nu er jeg vil med Axel Salto.
  God idé at ramme noget af papiret ind - tak for den:)
  Kh Puk

  SvarSlet
 5. Nr 1 og 3 faldt er jeg for med det samme- med første øjekast.

  SvarSlet
 6. De blomstrede bliver jeg ikke lige sådan færdig med - men derfor kan jeg alligevel også godt li disse lidt mere grafiske mønstre. Jeg er nok i det hele taget bare retro-mønster-freak. ;-)

  SvarSlet
 7. Synes de er rigtig fine. Er især vild med nr 1. Både hvad angår mønster og farvekombi.
  Jeg er stadig vild med storblomstret retro, men det udelukker ikke enkle grafiske mønstre, for dem er jeg også vild med. Vil sige, hvert udtryk til sit formål.

  SvarSlet
 8. Favorit 4 og 5. Helt sikkert.

  Men nej, jeg er heller ikke færdig med blomstrede tøseting. Det har taget mig årevis at nå dertil hvor jeg føler mig feminin nok til at bruge blomster på de tekstiler jeg ifører mig. Dét slipper jeg ikke lige sådan i morgen.

  SvarSlet
 9. De er SÅ flotte. 1 og 2 er nok mine favoritter, men det er svært at vælge, 5 er også fantastisk. Ind i en ramme med dem!

  SvarSlet