torsdag den 26. maj 2011

Store problemer med Blogspot:(
Jeg kan ikke uploade billeder til bloggen fra min computer. Jeg har ellers så meget, jeg gerne vil dele med jer, men Blogspots server afviser mine billeder. Øv!
Er der nogle af jer, der har haft samme problem?

- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

 1. Jeg har problemer med blogpress og billeder... Ved ikke, om det er det samme - altså samme kilde til problemerne begge steder.

  SvarSlet
 2. Jep....Det har da opført sig totalt underligt, de sidste par dage.......øv øv

  SvarSlet
 3. jeg har også problemer, virker ikke i det hele tatt i firefox, men er fint i chrome. Kanskje prøve det?

  SvarSlet
 4. Jeg har haft on/off problemer de sidste par uger, og oplever netop at serveren afviser billeder. Men så prøver jeg på nyt, og det virker. Mærkeligt!

  SvarSlet
 5. Hos mig mangler feltet med faste læsere. Kan se det er galt hos flere andre også.

  SvarSlet
 6. Gæt hvorfor jeg i 2006 flyttede fra blogspot til typepad... Min googlereader er fuld af indlæg der beklager sig over blogspot. Dengang troede jeg at det var fordi jeg havde overskredet kapaciteten for billeder, men det blev ved og ved. Til sidst bestemte jeg mig for at købe en blog istedet. Jeg kan html koder og syntes faktisk blogspot var nemmere at redigere og selv "layoute", hvor typepad er mere rigid. Men altså mere stabil ;o)

  SvarSlet
 7. Jeg har for tiden kæmpe problemer med at kommentere på blogspots, blogge.

  SvarSlet
 8. Jeg har ikke problemer med billeder, men har ofte problemer med at logge på, og når jeg så er på, så bliver jeg smidt af, når jeg vil kommentere indlæg. P**** irriterende!

  SvarSlet
 9. Jeg har problemer med rubrikken Faste læsere. Ikonerne er forsvundet. Jeg kunne heller ikke få en video sat ind i går aftes. Min blog karensstrikkekurv.blogspot.com
  er kun knap en uge gammel, så jeg blev noget nervøs over at skidtet ikke fungerede. Troede det var mig, der ikke mestrede teknikken. derfor beroligende at andre har samme problemer, men irriterende er det.
  Anyhow have a nice knitting day.
  Karen

  SvarSlet