onsdag den 27. april 2011

Jeg elsker stempler!

Jeg har tidligere fortalt om mit stempel, som Anna Wilhelm har lavet til mig. Det er lidt stort, og jeg kunne godt bruge et lidt mindre, som kunne komme på prisskilte eller lignende. Jeg kom i tanker om, at jeg før har lavet stempler af viskelæder, så hvorfor ikke lave et lille sky-stempel selv?

Jeg har lavet en tutorial for længe siden, men den fungerer da fint endnu, hvis du har lyst til at prøve selv. Den er på engelsk, men meget nem at forstå. Hvis du kan bruge den til noget - let me know - eller del på din blog og skriv at du fandt vejledningen hos mig - tak:)

I love stamps! The big one was made by Anna Wilhelm. Bought it on Etsy. I wanted a smaller one for price tags and other things, so I made my own stamp out of an eraser. I even made a tutorial in English a long time ago, but it still works. Please lovelink to me if you use it:)

12 kommentarer:

 1. Det må prøves.. Fed ide at lave de stempler selv.. Mon man bare ku købe de billige viskelædere i tiger os deri få lavet det man ønsker?
  Tak for deling..

  SvarSlet
 2. Ej, hvor er du sej! Jeg er imponeret over, at du kan lave linjerne så lige og ikke hakkede...
  Love it :)

  SvarSlet
 3. Tak fordi du vil dele.Men hvor køber man lenolium udskærene/knivene?

  SvarSlet
 4. SÅ nice ... blev faktisk inspireret allerede af dit sidste indlæg med stemplerne, men ærgrer mig gul og grøn over at man ikke kan få større viskelædere/carving blocks, så man kan lave projekter der er større end et Staedtler viskelæder!
  Det er jo supernemt at arbejde med, og mulighederne er stort set uendelige.
  Tak for inspiration! :-)
  Ha' alletiders lækre dag!
  Kh. Jane (som btw. er HELT vild med dit fine porcelæn! WOW!)

  SvarSlet
 5. vidunderlige univers: Jeg tror godt, du kan bruge de billige viskelædere fra Tiger. Dem jeg har brugt, er i hvert fald nogle billige.

  Blomsterpigen: TAK:) Jeg har øvet mig i billedkunsttimerne, når der skulle laves linoleumssnit.

  Camilla: F.eks. her:
  http://www.slojd-detaljer.dk/product.aspx?productid=1190

  Brilleting: Jeg undrer mig også over, at man ikke kan få materialer til stempler i DK. Jeg har i hvert fald undersøgt det og ikke fundet mulighed for at købe carving blocks andre steder end England og USA. Mærkeligt! Dejligt, du også kan lide mine porcelænsting. Vi ses vel på markedet?

  SvarSlet
 6. G-E-N-I-A-L-T. Det kunne jeg godt tænke mig at lege med.

  SvarSlet
 7. Hey igen Puk!
  Har du virkelig fundet carving blocks i England? Det er indtil nu kun lykkedes mig at finde i USA, og der er der jo med det samme både told og gebyr på, hvorefter al kreativ energi er dræbt på stedet! Kan du huske hvor du fandt dem??!
  Og ja - vi ses bestemt på markedet. Glæder mig til at komme og se på (læs: røre ved og temmeligt sikkert også købe) dine lækre ting ... og hilse på, naturligvis!! :-D Det bliver SÅ hyggeligt, det marked, er jeg sikker på!
  Og fortsat lækker dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 8. Malene: Det må du helt sikkert prøve. Det er sjovt:)

  Brilleting: Hvad med her:
  http://www.polkadoodles.co.uk/index.php?cPath=461_495

  SvarSlet
 9. Jeg elsker også stempler og har også selv lavet op til flere af slagsen ala din sky. Jeg har lavet både i viskelædre og carving blocks (fra england). Synes det er nemmest i carving blokkene, men det er vel egentlig klart.

  Skønne skønne ting du får lavet til markedet Puk...og tak iøvrigt for din kommentar på min blog vedr. mine påske-poser.

  SvarSlet
 10. Man kan jo også af og til få kæmpe viskelædre i boghandler og tiger

  SvarSlet
 11. Jøps - der var nogle ting der kunne bruges, og fandt også et andet sted, nu hvor jeg kom igang (https://www.lawrence.co.uk/acatalog/ ... her kunne jeg bestemt godt shoppe amok i diverse!!).
  Ses om en uges tid! :-)
  Ha' alletiders lækre torsdag.
  Kh. Jane

  SvarSlet
 12. Har lige set din gamle tutorial og det er jo så skrigende indlysende med viskelæder!! Of course. Jeg må i gang.

  Tror også jeg vil prøve at kigge nærmere på de der carving blocks du også har brugt, når jeg lige har testet med viskelæder.

  Tak for et fantastisk tip!

  SvarSlet