søndag den 13. marts 2011

WIP

Jeg er i gang med et langt, smalt tørklæde. Mønstret er inspireret af dette indlæg fra Meet Me At Mikes. Elsker i det hele taget hendes blog og hendes bøger!

Jeg kan så godt lide bare at sætte tre farver sammen og så hækle derudaf. Denne gang blev det Baby-uld fra Stof og Stil, og mønstret skal jeg ikke tænke over, så det går hurtigt, når man alligevel sidder foran fjernsynet. Jeg tror endda, at tørklædet skal være til mig selv. Det er ret sjældent, at jeg hækler noget til mig selv. Derfor er jeg også rigtig glad for, at jeg har vundet en fin nøglesnor hos Høiriis - juhu, så heldig jeg er!

Jeg har læst hos flere bloggere, at de har svært ved at skille sig af med det, de laver. Og så er det jo svært at få produceret noget til salg.

Hvordan har du det?
Beholder du eller dine børn selv alt, hvad du laver?
Eller er du mere som mig, der næsten aldrig laver noget til sig selv?

6 kommentarer:

 1. jeg har svært ved at slippe de ting jeg laver :)

  SvarSlet
 2. Jeg har hekledilla så endelig kom jeg over mye inspirasjon. Her var det mye spennende prosjekter. Legger meg til som følger.
  Ha en flott dag!

  SvarSlet
 3. Hmm, jeg har ikke svært ved at slippe det hvis det fra start skulle være noget til salg - altså, efter jeg har dokumenteret mit arbejde fra alle vinkler, ik´ ;).

  Og så kommer jeg aaaltid selv sidst i køen. For undermålerne i huset vokser så hurtigt, og hvis der ikke skal syes nyt så skal der repareres på gammelt. Og når jeg så når til mig selv, så er der Desperate Housewifes, og så kan jeg jo ikke bare sidde og sy vel.

  SvarSlet
 4. Gå lige en tur forbi min blog... Tror du vil nyde det :)

  SvarSlet
 5. Jeg er først lige startet op igen efter en pause, så alle mine små syslerier bliver foreløbig i huset. Hvad fremtiden bringer...ja, det må tiden vise. Super flotte ting du hækler.

  SvarSlet
 6. Hej du :)

  Tak for linket :)

  Ville bare lige sige, at jeg endnu ikke har modtaget en mail fra dig... Skulle jo gerne have din adresse, så jeg kan sende dig nøglesnoren :)

  Knus Frk. Høiriis

  SvarSlet