torsdag den 10. marts 2011

Crazy lamp

Jeg manglede en skærm til min gamle Søholm keramiklampe. Så jeg tænkte: Skal en kvinde med hang til hækling og et pænt stort garnlager ikke have en lampeskærm af garn? Selvfølgelig skal hun det!
Man kan helt sikkert diskutere, hvor køn den er, men jeg synes den liver lidt op i mit syværelse, som jeg er ved at gøre rigtig hyggeligt.
Jeg har med vilje ladet garnenderne fra de noget rustikke knuder stå ret lange, så de stritter til alle sider. Jeg øver mig i, at det jeg laver ikke skal blive for pænt. Det er ret svært.

6 kommentarer:

 1. Den er da fin:-) Og hvor er det en god ide..!

  SvarSlet
 2. Jeg synes den er fin med de strittende knuder...Der er en hårfin balance mellem det at noget er hjemmelavet og at se hjemmelavet ud på den ufede måde...

  SvarSlet
 3. da jeg så dit billede at din lampeskærm tænkte jeg gud sådan en lavede jeg i skolen i 70érne tror det var en slags bast kunne fås i mange farver vi brugt til at komme rundt om lampeskærme ,men de lignede den du viser :)

  SvarSlet
 4. Knallfin!!

  Kjenner til "problemet" med å la det være litt håndlagd sjarm over det man lager..
  Hadde ikke dette vært kult å lage til markedet som kommer..? Finne noen rimelige gjenbrukslamper og lage slike skjermer til de :)

  Vet at jeg har en liten lilla fot formet som en kule (skikkelig 80-talls sak) der jeg hadde digget å kjøpe en slik skjerm til. Men det er jo mye lettere å selge komplettvare kan jeg tenke meg.

  SvarSlet