søndag den 19. december 2010

Pausebillede(r)

Ville så gerne have vist jer min nyeste lille amigurumi-bamse. Den er hæklet efter samme opskrift som denne. Desværre blev farverne så grimme på billederne, fordi de er taget her til aften i elektrisk lys, og de yder på ingen måde den lille fyr retfærdighed.

Så du må nøjes med et pausebillede af min væg indtil i morgen, hvor det sparsomme vinterlys kommer igen, og jeg kan fotografere i ordentligt lys. 

Lige nu ligger katten og sover på mit skød. Manden er gået i seng, ungerne sover for længst. Jeg ser en halv film, mens jeg blogger. Kan det blive meget bedre? Overhovedet ikke, for jeg behøver ikke gå i seng nu, jeg har fri i morgen. Faktisk har jeg juleferie nu, og det er bare så dejligt. Det kommer til at betyde masser af hygge med familien, afslapning, læsning og masser af hækleprojekter. Så mon ikke vi ses her på bloggen i julen? Det håber jeg da:)

6 kommentarer:

 1. Hej Puk, jeg fik lige øje på dit pausebilled og i det billedet med papirsklip af to haner. Jeg har næsten lige fundet et ligende i en genbrugsbutik (kan ses i mit indlæg d.13. december) og vil lige høre om du kender noget til dit billeds ophav?

  SvarSlet
 2. Hej Puk! Det lyder cirka ligesom her hos mig! Manden er på job, ungerne sover, og jeg blogger, mens TV'et underholder i baggrunden. Jeg har 6 timers arbejde tilbage i overmorgen, så er det helt og holdent julefri med tid til alt det, du også nævner. UH, hvor bliver det fedt!
  Glædelig jul til dig!
  -LisBeth.

  SvarSlet
 3. Årh det lyder herligt!

  Rigtig god jul(eferie!)

  SvarSlet
 4. Ønsker dig en dejlig juleferie med masser af hygge

  SvarSlet
 5. Fluesvampen: Jeg har taget et kig på dit billede. Jeg har købt mit billede på loppemarked forrige sommer. Kan ikke huske om det var på Bornholm eller i Nakskov (var på ferie begge steder...). Historien bag billedet kender jeg desværre intet til, men kunne forestille mig, at der i et blad fra 70'erne har været anvisninger til sådanne papirklip, og så har man prøvet kræfter med det...?
  Mit er lavet i glanspapir - altså det man fletter hjerter af ved juletid. Det ser det ud til, at dit også er? Det er i hver fald nogle skønne billeder:) Tillykke med dit fund.

  LisBethLys: Åh, det lyder også godt. Du må også have en rar ferie og en rigtig glædelig jul!

  Camille: Tusind tak og i lige måde:)

  Losarinas mor: Ja, ikke? Håber også du nyder ferien, når du når dertil.

  Margith: Tusind tak. Jeg ønsker også dig en god jul og en god ferie.

  SvarSlet