torsdag den 30. december 2010

Hjælp mig lidt!
Der skal virkelig ske ting og sager i mit arbejdsrum. Jeg har fundet et bord, som ligner det på billedet fra BoligLiv. Måtte lige overveje det en ekstra gang, egentlig mest fordi manden syntes det var grimt, men nu kan jeg ikke få det ud af hovedet igen. Jeg må have det som mit nye arbejdsbord, Ranvita (La Cour) siger selv, at man skal indrette sit arbejdsværelse som om man er direktør! Og det skal være pink, tror jeg. Og så har jeg brug for din hjælp - kender du farvekoden på en rap pink? Så vil det hjælpe mig gevaldigt, hvis du skriver den til mig:)

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå du gerne vil have et pink bord :-)

  SvarSlet
 2. Hej Puk! Desværre nej... Men jeg kommer i tanke om et godt råd: Sørg lige for at få en maling, der hærder op og bliver hård. Jeg ved ikke lige, hvad det er for en, men jeg malede engang et arbejdsbord, og malingen var håbløs! Alt, hvad jeg lagde på det, hang ligesom ved. Det var møgirriterende! Den skal kunne tørres af. Måske nok ligesom lak?!
  Det bliver flot i pink! Glæder mig til at se et billede af det færdige resultat!
  Godt nytår!
  -LisBeth.

  SvarSlet
 3. Pink bord - ej, hvor cool - det gad jeg skisme også godt :) Man kan da ikke blive andet end inspireret af at arbejde ved et farverigt bord :) Jeg ville også spørge en farvehandler :) Godt nytår. Kh Dorte

  SvarSlet