lørdag den 20. november 2010

Sent om natten

De sidste mange aftener er det blevet sent... Jeg har virkelig arbejdet på at få det hele klar til julemarkedet i Odense. Og i morgen går det løs. Begge dage fra kl. 10-18. Håber at se dig.
Søvnunderskuddet må indhentes engang efter weekenden. Lige nu sover Gaia i min stue, og vi glæder os som to små tøser til vi sammen skal af sted i morgen meget tidlig - så godnat - og vi ses måske til julehandel og hygge i Pakhuset.

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. Lykke til med markedsdag. Det høres veldig hyggelig ut, - synd det er så langt unna ;)

  SvarSlet
 2. Ha en rigtig dejlig weekend, begge to :-)

  SvarSlet
 3. Yay, du har jo lige sådan nogle fine håndledsvarmere jeg har sukket efter. Har kigget på de svenske Wrist Worms længe, men syntes de er frygteligt dyre. Glæder mig til at se hvad dine koster, når jeg komme imorgen :)

  SvarSlet
 4. I skal nok få nogle hyggelige dage. Jeg var der igår - og det var super!
  Men bliver vist nødt til at kigge ud imorgen igen, for at sige hej til alle de blogladies, der først er landet idag! :)
  Kram T

  SvarSlet
 5. Hej Puk,

  Har du mon flere af de skønne håndledsvarmere som der er her på billedet??

  jeg kunne rigtig godt bruge et par lyserød, og så har jeg en forespørgsel på et par i mint men så bare lige er 55 cm længere i skaftet.
  Og hvad er så prisen når de er længere ?

  fortryder sådan at jeg ikke fik købt et par hos dig til julemarkedet!


  KH

  SvarSlet
 6. Månestrålens mamasita: Ja, jeg har et par lyslilla i noget lækkert og blødt uldgarn. Jeg kan sende et billede af dem til dig, hvis jeg får din mail eller dit mobilnummer.
  De lange du spørger om, mener du virkelig 55 cm længere? Det lyder lidt voldsomt... men hvis det er, skal jeg købe garn i den farve du vil have. Dem på billedet koster jo 150 kr. Så det bliver nok omkring 250 kr. for de meget lange. Skriv evt. en mail til mig. Den står på forsiden af min blog.
  KH Puk

  SvarSlet