søndag den 3. oktober 2010

Henkogningsglas goes hurricane street art style

Hurricanes - små til fyrfadslys, store til bloklys. Mon ikke de bliver anvendelige i den mørke tid der kommer?Jeg har tænkt mig at sælge dem på julemarkedet i  
Odense lørdag d. 20. november kl.10-18
Du kan læse meget mere om markedet her

Og så et lille råb om hjælp... Har du et forslag til en pris? Store hurricanes? Små hurricanes? 

Jeg bliver glad for en kommentar. Når man, som jeg, sidder alene med meget af sit håndarbejde, kan man godt komme i tvivl - både om udtryk, priser, lækkerhedsfaktor mm. Så alle kommentarer er velkomne - også hvis du slet ikke kan se det for dig, at gamle henkogningsglas bliver til nye hurricanes street art style:)

8 kommentarer:

 1. Very nice and very street ;-) Pris - hmmmmm, den slags syntes jeg også er virkelig svært. Hvad med 25,- og 50,-

  SvarSlet
 2. Sød idé :)

  Jeg tænker at prisen kunne være ca. 40 kr. for de små og 80 kr. for de store.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Lækkerheds faktoren er helt i top :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er de altså bare fine!

  SvarSlet
 5. Ja, jeg synes de er mega lækre...jeg hæklede også hurricanebetræk til nogle af mine glas i sommer...MHT pris så er jeg kke den rette at spørge om det,jeg er verdens dårligste sælger!

  SvarSlet
 6. Så fine! Lurer på om jeg kan klare noe sånt...oj, oj, det var en tanke, ja. :-)

  SvarSlet
 7. Fluesvampen/Lærke: Tak for den søde kommentar og tak for et bud på en pris:)

  Mirjam Theresa: Tak for input til prisen:)

  Losarinas mor: Tusind tak!

  Kia Gee: Rigtig fedt, du kan li dem!

  KirstenK: Det er også svært, når det er håndlavet, for man ved, hvor lang tid, det tager at lave, og alligevel vil man jo gerne have solgt noget, og så skal det ikke være ALT for dyrt...

  SvarSlet
 8. YAY, Puk! De er da for FEDE og kommer til at være helt i tråd med et yarnbombingeksperiment vi har gang i til markedet. Måske det var noget for dig at deltage i? Vi skal have behæklet/bestrikket/beklædt en masse malede telefonpæle med garn! MEN vi har kun 10 arme i vores lille pakhus16gruppe og jeg er bange for, at det kun er de 6 af dem, der kan noget med garn til nogen nytte. hvis du har lyst til at lave betræk til en af dem, så send mig hjertens gerne en mail på karlssonskludeskab@hotmail.com for nærmere oplysninger. Du får selvfølgelig din blog nævnt!

  Og mht. pris, så husk på, at det er et marked, hvor håndværket er i fokus, så der er ingen billige loppemarkedssager du skal stå og konkurrere 'modsat med', hvis du forstår, hvad jeg mener? Altså, hvis man sælger lækre ting samme sted som andre sælger ting, der ikke er bedre værd end storskrald, så kan man stå længe og blomstre uden et eneste salg uagtet at man har markedets lækreste ting. MEN her har alle lækre ting og jeg tror ikke, at vi kommer til at trække hinanden NED i pris. Sikken en smøre bare for at sige, at jeg nok er på linje med Mirjam Theresa og så liiiiige en lille slat mere:)))
  Du kan jo altid sætte det ned de sidste par timer af markedet, hvis du ikke vil slæbe det med hjem igen. Det er bare så ærgerligt at stå og storsælge af noget man lynhurtigt får fornemmelsen af, at an kunne have solgt til det dobbelte!!

  KH
  Lis

  SvarSlet