lørdag den 11. september 2010

Varme håndled

Det kan ikke vare længe, før jeg skal have et par af disse håndledsvarmere på om morgenen, når jeg cykler på arbejde.

Jeg havde en tid gået og luret på de skønne "Wrist worms". Måtte lige greje hvordan mønstret skulle laves, men det er superenkelt. Jeg sælger ikke ud af disse, da det ville være unfair overfor Sandra Juto, der har designet dem.

Men de er så fede at hækle, for det er et mønster, man ikke behøver at tænke over, mens man hækler. Jeg kan sommetider nå et par omgange i en pause på arbejdet, og måske er det derfor jeg er i gang med par nummer fire siden i søndags...

Hvad skal jeg så med alle de dejlige håndledsvarmere???

18 kommentarer:

 1. De ser godt nok gode ud! Har selv tænkt på at lave nogle lign. nu hvor vi går den koldere tid i møde...

  SvarSlet
 2. De er godt nok lækre. Siden du ikke sælger af dem må jeg jo tjekke linket ud, og håbe på at det forståeligt for mig:-)
  PS: det er altid godt at have nogle på lager til små gaver når man skal i byen, glæde en veninde eller kollega eller andet..

  SvarSlet
 3. Hei. For en fantastisk blogg, jeg legger meg til som følger. Du har jo laget så mye flott. Jeg har selv tatt opp hekling igjen, men må øve meg litt, for jeg har ikke heklet siden jeg gikk på skolen, men jeg syntes det er så morsomt. Jeg har også nylig laget en egen blogg, kikk gjerne inn til meg, da blir jeg hoppende glad om du legger igjen en kommentar. Så glad for at jeg fant bloggen din, jeg kommer til å følge ivrig med. Wilhelmine

  SvarSlet
 4. Åh hvor er de fine!!Sikke lækre farver. Jeg er storforbruger af sådan nogle om vinteren. Måske jeg for engangs skyld, selv skulle prøve at fabrikere nogen.

  SvarSlet
 5. Uhh lave en give away :) :) :) så kunne det være man var så heldig at vinde de overskønne håndledsvarmer :)

  SvarSlet
 6. De er for fede! Jeg er dybt afhængig af varme håndled om vinteren, en uundværlig ting til en kold cykeltur. Jeg har mange (dog anden model) og jeg elsker at finde dem der matcher bedst til outfittet. Dine er for lækre i farverne, jeg ønsker mig dem alle sammen!
  Kh Line

  SvarSlet
 7. Du skal have nogle der matcher alt dit tøj - så du kan vælge og vrage hver morgen :-) De er flotte.

  SvarSlet
 8. Øv, du ikke sælger ud, gad ellers gerne ha fingrene i de karrygule :-)

  SvarSlet
 9. Pif paf puf: De her er i hvert fald enkle:)

  Christina: Der er desværre ingen opskrift på linket, som du nok har fundet ud af. Ja, de kan sagtens bruge til små gaver til veninder, værtinder m.fl.

  Wilhelmines: Tusind tak og velkommen til! Dejligt at du er begyndt at hækle igen. Jeg tager et kig ind hos dig.

  Lise C: Mange mange tak. Jeg synes det ville være sejt, hvis du gik i gang med et par. De tager ikke lang tid at lave. Og du skal bare hækle rundt og rundt i omgange.

  Krudtuglens mor: Det har jeg også overvejet:)

  Line: Tusind tak. Du er bare for sød:)

  Fluesvampen/Lærke: Ja, som en ægte fashionista:)

  Losarinas mor: Jeg overvejer lidt at customize mine, så de ikke ligner de der "Wrist worms", så kan jeg måske sælge dem...

  SvarSlet
 10. Hvor er de fede!!! Ehm jeg tænker, at du jo lovelinker( et nyt smart ord jeg har lært!!!) og så må man da gerne sådan give gode bloginder (MIG!!!) et par i gave... Eller måske en opskrift der er lavet lidt om? Sig til hvis du har brug for flere idéer :)

  SvarSlet
 11. Hvor er de fede!!! Ehm jeg tænker, at du jo lovelinker( et nyt smart ord jeg har lært!!!) og så må man da gerne sådan give gode bloginder (MIG!!!) et par i gave... Eller måske en opskrift der er lavet lidt om? Sig til hvis du har brug for flere idéer :)

  SvarSlet
 12. Hej Puk! Hvor er du bare produktiv. De er rigtig fine - sådan nogle kan man slet ikke få for mange af, så du kunne jo beholde dem selv og have et luxusudvalg til rådighed :O)

  Kh Rikke

  SvarSlet
 13. Stemmer også for en give away. Ville elske at eje sådan et par. De er super fine!

  SvarSlet
 14. Hvad er det for noget garn du har brugt? De er meget lækre, de farver, og de ser ikke ud som om de kradser.
  Ku være jeg skulle lave mig et par selvom jeg vist har en håndledsvarmere liggende efterhånden...

  SvarSlet
 15. Onkel Anne: Ja, jeg ved ikke, hvad det berettiger en til, når man har "lovelinket", men opskriften har jeg i hvert fald selv opfundet... Jeg overvejer klart en giveaway:)

  Fru Ekelund: Ja, Rikke - det kan faktisk også være svært at blive enig med sig selv om, hvilket par man selv skulle beholde, hvis det kun måtte være et.

  Malene: Tak. Jeg skal nok give besked om en kommende giveaway:)

  Sidsel: De lilla og de sennepsgule er hæklet i Iris 100% superwash uld fra Magnolia Yarns. Det er blødt og kradser ikke. De melerede er lavet af to restnøgler uden label, så jeg er ikke helt klar over, hvad for noget garn det er.

  SvarSlet
 16. Smukke! Jeg er en nybegynder inden hækling...er dette nemt? Eller så kan jeg bare strikke dem - fantastisk med håndledsvarmer når jeg cykler :)

  PS! Søde bilder af din kat, kunde selv ønske jeg var en kat, så ville jeg ikke haft andet at brokke mig over end manglende tun i madskålen som min kat Leia :)

  SvarSlet
 17. Hey jeg har ledt efter dig, for jeg har nemlig fundet noget, du måske synes er ret sjovt at se :)
  http://www.chocolatemintsinajar.com/craft/2010/08/how-to-open-toe-crochet-sandals-for-any-size/

  og

  http://i-crochet.blogspot.com/

  SvarSlet
 18. Kæreste PUK - kunne man evt lokke garntype og str på hæklenål ud af dig??? Evt også et maske antal til start, så tror jeg kan udlede resten???

  God weekend fra Camilla

  SvarSlet