torsdag den 16. september 2010

Før og efter

Jeg elsker bare før og efter-billeder. Det er faktisk lige meget, om det er billeder af folks køkkener før og efter en ombygning, eller af frisurer før og efter en smart klipning, eller teenagerens værelse før og efter oprydning - bare jeg kan få lov at se et billede af det FØR og et billede af det EFTER

Og det her er så min æblekage med vanillesirup - før og efter den havde været i ovnen.

Opskrift fra sidste måneds BoligLiv (der er jo lige kommet nyt blad). Klik på billedet, så kan opskriften faktisk læses på skærmen, hvis du ikke lige har bladet (eller klik på linket, hvor jeg har fundet opskriften til dig). En nem kage, og så smager den skønt med æbler fra haven:)

7 kommentarer:

 1. Uhmm, den ser godt nok lækker ud!
  Desværre er vores æbler fra haven i år bitte bitte små, og kan faktisk ikke rigtig bruges..

  SvarSlet
 2. Nu ser jeg lige at der i opskriften kun står 4 æbler. Dét burde jeg da lige kunne klare ;-) Om ikke andet, så med æbler fra Supermarkedet ;-)
  Kh Louise

  SvarSlet
 3. Jeg er bare ikke så vild med "før jeg går til fest" og "efter jeg kom hjem fra fest" billeder :-)

  SvarSlet
 4. Lekkert etter-bilde!!!yummy.

  SvarSlet
 5. Jeg liker bloggen din. Før og etter. Kaken ser meget god ut: ) jeg har ellers hygget meg med handleliste fra barnehånd. Utrolig fint. Inspirerende: )

  SvarSlet
 6. Jeg kan kun sige at den ER lige så lækker som den ser ud...har testet den her i eftermiddag og må melde udsolgt, for den faldt altså i god smag, hos både store og små.
  Siruppen drillede mig lidt, men den var lækker alligevel.
  Tak for inspirationen, det er ikke sidste gang den bliver lavet!
  Og så var den jo nem!!!

  SvarSlet