lørdag den 21. august 2010

Endelig...

... blev jeg færdig med en lille pude, som jeg havde hæklet til barnestolen for længe siden. (Katten ved siden af er vores nye killing, Frank)

På bagsiden det fine stof lavet af minimega fra Stof og Stil. Dejligt at få lavet nogle halvfærdige ting færdige og bare nyde at få det gjort.

En dejlig lørdag til dig!

8 kommentarer:

 1. Sikke en fin lille pude til en fin lille stol :)
  Jeg kender godt det med at have en masse halvfærdige projekter liggende - og ja, det er jo netop bare at få det lavet færdigt, så resultatet kan nydes!!!
  Sød killing I har fået :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 2. hi, hope it's ok to contact you here. we would love to include your blog on our giveaway search engine: giveaway scout (http://www.giveawayscout.com). have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, josh

  SvarSlet
 3. Tante Tit: I en psykologisk test på seminariet, blev det tydeligt, at jeg er en idémager - ikke en færdiggører. Derfor skal jeg nogle gange tage mig sammen til at få gjort mine ting færdige:)

  Henny: Tak for det:)

  Nina/littleperky: Snygg - elsker det ord! Tak.

  josh healy: I'll take a look at it!

  SvarSlet
 4. Heisann!

  Det var virkelig et fint stolpute! Jeg vil bare takke for den fine premien jeg vant i din give away! Den kom på fredag:o) Bildet passer perfekt på barnerommet:o)

  Ha en super fin dag!

  SvarSlet
 5. Så fin pute!Elsker stoffet på baksiden:)

  SvarSlet
 6. Chatrine: Hvor er det dejligt at høre, at gaven passede fint til barneværelset:)

  Andregasellen: Tusind tak. Stoffet fås også i røde farver, hvis du ikke kender det.

  SvarSlet