mandag den 30. august 2010

En god lille DIY-idé

Min ældste søn på 8 ville gerne lave en gave til sin lillebror, der havde fødselsdag i går. Det fandt han ud af ved 19.30-tiden lørdag - altså cirka en time før puttetid. Nå, vi gik ned i mors syværksted og fandt i fællesskab frem til at lave et lykkedyr til en nøglering til Sylvester.

Fremgangsmåde
 1. Silas tegnede den figur, han ville lave på papir og klippede den ud
 2. Vi tegnede mønsteret over på filt og klippede de små dele ud
 3. Øjne, næser og mund blev tegnet på med tusch
 4. Silas syede med broderitråd rundt om figuren, puttede fyld i, og syede hullet forneden til. NB! Husk at folde et lille stykke bånd på midten og sy det med i sømmen, hvis du vil have at dyret skal kunne sidde i en nøglering
 5. Ansigt, lyn og øje blev limet på
 6. Ring sættes i
Sylvester blev rigtig glad for den personlige gave, og det glæder en moders hjerte, når ungerne selv kommer og spørger, om de må sy eller kreere noget nede i værkstedet.
Hvis du er til andre uldne dukker, der er totalt fede OG dyre, så skal du tjekke dette link.

Og så har jeg rundet de 300 faste læsere - det er så lækkert! Det kalder helt sikkert på en giveaway. Skal bare lige finde ud af, hvad jeg give væk:) Mere herom senere.

Do you miss my English translation? Or do you just use Google translate? Please let me know:)

5 kommentarer:

 1. Nåhhh, i god tid, men sikke en fin ting han fik lavet til lillebroderen
  stine:)

  SvarSlet
 2. Den er blevet super fin:-) Faktisk også en god idé til håndarbejdsundervisning i skolen.

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare fin. Har selv en søn som synes det er sjovt at sy små dyr, monstre og andet ud af filt og andet godt fra gemmerne. Faktisk er han mere flittig end hans mor til tider og brokker sig lidt over stof/filt udvalget.

  SvarSlet
 4. Hvor er den skøn !
  Og jeg forstår din glæde :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er den skøn - vi har også snart en 6 års fødselsdag (mindstemand)...og minsandten en storebror på 8 (ældstebarnet), der skal have lavet en gave...her er klart inspiration at hente.

  Hav en dejlig dag - Camilla

  SvarSlet