lørdag den 31. juli 2010

Sådan finder jeg på noget...

En garnsamling er dejlig at have - man dykker ned i den og finder tre nøgler garn af vidt forskellige materialer og farver og synes kombinationen er lækker. Overvejer lidt hvilket projekt garnet skal bruges til og går så i gang med hæklenålen...

Hækler rundt og rundt med farveskift hele tiden. Husker at hæfte enderne mens man hækler. Bliver det endnu et skammelbetræk? Eller endnu en sofapude?

Nej, en hæklet hue. Du kan også hækle én ved at følge denne simple tutorial fra Threadbanger. Jeg har den som app til min iPhone, bare så du ved det, hvis du selv nørder med sådan noget:) ellers kan du bare se den på din computer.  

Hvordan mon inspirationen kommer til dig?

Found some yarn that looked nice together and started to crochet... It turned out to be a hat. You can make one too, if you follow the simple instructions on this Threadbanger video. Have fun!

8 kommentarer:

 1. WOW hvor er den bare for fed!!!! Du er så sej til det der :D

  SvarSlet
 2. Tja, hvordan??? Lidt ligesom dig, tror jeg! Lige før jeg skulle i gang med aftensmaden, fik jeg øje på et hårspænde og noget sort og hvidt bomuldsgarn, der lige netop passede til den nederdel, jeg havde på. Det lå og kaldte på mig nede i en af mine mange hæklegemmere (-og hvorfor kiggede jeg mon lige derned på DÉT tidspunkt?). Derefter kunne jeg ikke lige lade være med at se, om min nye idé bar vand... Det gør den vist, men aftensmaden trak en del ud... UPS!

  SvarSlet
 3. Har aldrig hæklet i mit liv - men det ser overkommeligt ud takket være dit link. Taaaak :o) Nu skal jeg i gang med et nyt projekt og en ny udfordring (at hækle).... ups det betyder vist indkøb af mere til den kreative bunkt.....

  SvarSlet
 4. Den er sgu da kær.. den vil være totalt hip i neon her til vinter... super godt tip.. kh C

  SvarSlet
 5. Den er sgu da kær.. den vil være totalt hip i neon her til vinter... super godt tip.. kh C

  SvarSlet
 6. Lise C: Tusind tak. You make me happy:)

  Stine: TAK! Har også gået med den selvom det har været varmt, for jeg synes også den er smart:)

  LisBethLys: Åh, hvor jeg kender det. En idé popper op, og den skal lige afprøves med det samme, og vupti, så var klokken syv, og der blev ikke lavet aftensmad...

  Andaje: Ja, den video får det til at se så let ud, og jeg synes også den "opskrift" er lige til at gå til. Ønsker dig held og lykke med udfordringen. Af udstyr behøver du heldigvis kun en hæklenål og et par garnnøgler, men pas på, du bliver måske bidt af det!

  Christina: Jep, du har ret, men jeg har ikke fundet noget neongarn, der ikke er supersyntetisk - har du?

  SvarSlet
 7. Do уou mind if I quote а few of your aгticles aѕ
  long as I ρгovіde credіt and
  sourceѕ baсk tо your website?
  Му blog sіte is in the vеrу same areа of interest
  аs yourѕ and my visitοгs woulԁ really benefit from a lot
  of the іnformatiοn you present here. Pleаse let me
  knoω іf this οκ with you.
  Apprecіate it!
  Here is my web site - payday loans

  SvarSlet