onsdag den 9. juni 2010

Vi er venner!

Jeg er bare så heldig at have gode venner - både den slags venner, der hjælper mig med ting, der er svære. Venner, der griner af mine vittigheder. Venner, der gør tirsdag aften til en fest. Venner, der ringer eller skriver, lige når jeg har brug for det. Nye venner, gamle venner. Blogvenner:)

I'm very lucky to have a lot of good friends! New friends, old friends. Blog friends:)

Og da jeg nu er på 234 faste, smækre, søde og festlige læsere, har jeg via random.org trukket en vinder af den lille clutch - det blev Sara fra Bournonville. Tillykke til dig! Send mig din adresse, og jeg sender gaven til dig.

Tak til alle der var med.

6 kommentarer:

 1. Det er dejligt at have venner :-)
  Og Sara er heldig !

  SvarSlet
 2. Herlig med venner, og helt nødvendig for livskvaliteten!
  Utrolig søte de sm heklede vennene du viser frem i innlegget! :-)
  Ønsker deg en super-duper-flott dag!

  SvarSlet
 3. Du har nok flere læsere end du tror. Bla. mig, og jeg glæder mg helt vildt til på lørdag, for du har givet mig en masse inspiraion.
  Knus til dig fra Wina Fiona.

  SvarSlet
 4. Ja venner er bare noget at det vigtigste og bedste at have i sit liv! og de to små fyre der, har man da bere lyst til at blive venner med lige med det samme :0)

  Dejlig dag til dig, og efter "store byttedag" skal jeg prøve at gøre alvor af vores snak om at lave et blogtræf! Kh Karen Marie

  SvarSlet
 5. -og det er vigitgt at have noget at glæde sig til.............som f.eks. vores lille party;-)
  -og møde dig i her i mit "voksne liv" er da virkelg en af mine helt store "venneoplevelser":-) Skål søde veninde...........

  SvarSlet
 6. Losarinas mor: Ja, det er!

  Snuskebassa: Jeg tænkte, du skulle se, at de hæklede venner i virkeligheden er bogmærker:) Du må have en dejlig fredag!

  Wina Fiona: Hvor er det dejligt, at du er med i projektet på lørdag! Og jeg er glad for at have inspireret dig.

  Karen Marie: Byttedagen er da også et fedt projekt. Ville ønske jeg kunne lokke manden med til Kbh. på lørdag. Ang. blogtræf er det jo lige så meget mig, der skal gøre alvor af snakken. Vi skal vel bare finde en dato. Jeg har overvejet, at vi måske kan låne den skole jeg arbejder på. Det er så i Næstved... Vi tales lige ved, ikk?

  Lykke: Hvor er du bare sød! Du er også en oplevelse. Glæder mig til vores fest, og hvad vi ellers kommer ud for hen af vejen:)

  SvarSlet