søndag den 6. juni 2010

Håndarbejde to go

Indholdet af min syæske
Man kan næsten ikke tro, at det alt sammen kan være der...

Men det kan faktisk være i den lille tobaksdåse, som jeg har med alle steder hen. Er du også typen, der har håndarbejde med til alt - for tænk nu hvis der lige blev et kvarters tid, hvor man kunne få tid til at strikke, hækle eller sy?

The contents of my sewing box. I bring it everywhere. Are you the kind of person who uses every opportunity to be crafty? I am:)

9 kommentarer:

 1. fedt etui :-)

  jeps, jeg har altid hæklegrej med i tasken.. jeg bruger bl.a. tiden i bussen på det..har også på et tidspunkt knyttet armbånd i bussen, madkøen mv. :-)

  SvarSlet
 2. Går også i samme tanker...tænk om der bød sig et øjeblik, man kunne udnytte...Skal snart på ferie i to uger til Grækenland,- og er altså bare nødt til at have lidt hæklerier med...

  SvarSlet
 3. Jeg har altid noget håndarbejde af en slags i tasken.
  Som regel noget hæklearbejde af en slags for det fylder mindst. Hækler i bilen (er altid passager), i bussen, i venteværelser, på legepladsen og hvor jeg nu kan slippe af sted med det :-)

  SvarSlet
 4. Raccoon: Du er god til at udnytte ventetiden, kan jeg høre:) Sejt at knytte armbånd i bussen og i madkøen!

  Camilla: Åh ja, ferien er forude. Håber også at få lavet en hel masse. Lyder skønt med to uger i Grækenland.
  Rigtig god tur:)

  Britta: Jeg synes også hæklearbejde er lettest at have med. Du er heldig altid at være passager. Herhjemme er jeg den eneste, der har kørekort, så det er mig der er chauffør.

  SvarSlet
 5. Jeg forlader aldrig hjemmet uden hækle eller strikkegrej , sker det alligevel , er det som om jeg har glemt noget af mig selv :-))

  SvarSlet
 6. Kan godt følge det "vilma" skriver om at man helt mangler noget af sig selv når man uheldgivis en dag ikke har håndarbejdet med!

  SvarSlet
 7. Ja, næsten altid. Og så er der både noget hækle/ strikke og et broderi. Så er der jo lidt at skifte imellem...
  Jeg har også en metaldåse til at opbevare det i.

  SvarSlet
 8. Jeg skjønner at jeg er helt amatør i forhold til deg! Jeg strikker og hekler på toget da toget her er ofte veldig forsinket om det i det hele tatt går. Så for å ikke få høyt blodtrykk av irritasjon har jeg begynt med togstrikk som nå er utvidet til toghekling! For en fantastisk boks, virkelig en Panduras eske :-) Tror jeg må se om meg om etter noe lignende. Heklet heftig på turnstevnet på lørdag og fikk mange nygjerrige blikk.

  SvarSlet
 9. Vilma: Åh, du beskriver det virkelig præcist! Det er sådan jeg har det, når jeg tager afsted om morgenen uden noget hæklegrej. Men nogle dage ved jeg bare, at der ikke bliver tid...

  Oklyous: Så sandt!

  Mette b: Ja, det er også godt med flere muligheder. Sjovt at du også her en metaldåse. Jeg har lige købt en fin én i Tiger, men jeg synes den er for stor at have med i tasken.

  S & E: Jeg tror på ingen måde, du er en amatør. Hvorfor skulle du dog være det? Jeg er sikker på, at hækling er godt mod forhøjet blodtryk;-)

  SvarSlet