søndag den 20. juni 2010

Fiesta hele weekenden!

En veninde og jeg har i weekenden holdt en dejlig fest, som vi havde glædet os til længe. Alle vores gæster bidrog med noget, f.eks. var der en, der kom med de smukke blomsterdekorationer til bordene.

En anden havde bagt cupcakes og viste os, hvordan de kunne dekoreres med glasur og pynt. Alle gæsterne fik lov til at dekorere deres egen kage.

De blev vildt flotte!

Andre af vores gæster kom med hjemmelavet is, en drink, snacks... Nogle havde forberedt en selskabsleg, andre en sang og en tale. Nogle af gæsterne havde arrangeret, at vi skulle mødes en time før festen og danse på den lokale danseskole. Der var også én, der havde hæklet en tale!

Inden festen havde jeg nået at lave nogle hyggelige forberedelser - denne kageopsats blev til ved at besøge den lokale genbrugsbutik. For 50 kr. fik jeg porcelæn til to opsatser plus fem fine kagetallerkner til at sætte bloklys på.

Jeg nåede også at sy en fin guirlande, som hang i festlokalet. Her har jeg dog hængt den op i haven. Der var brug for en lur i eftermiddags. Sikke en skøn fest i går - TAK!

Me and a friend had a great party last night. Every guest made something to make it a good party. One guest made cup cakes for all the other guests to decorate. Another guest made drinks, another one made ice cream. Some made a speech, a song and some of my guests arranged a dance session for all the guests. So great!

3 kommentarer:

 1. Hej Puk, det lyder bare som et super skønt projekt og dejlig fest.
  Stine:)

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det bare fantastisk hyggeligt:-)

  SvarSlet
 3. Stine: Det var altså også bare en herlig fest! Takket være alle gæsterne.

  Rikke R: Det var superhyggeligt. Kan anbefales:)

  SvarSlet