mandag den 3. maj 2010

Mors dag

Hvis du vil give din mor andet end blomster på mors dag på søndag er en notesbog med fint omslag jo en oplagt idé.

Efter Karen Maries kursus har jeg bare haft så mange idéer til at sy fine omslag til kinabøger. Min mor havde set mit indlæg om dem her på bloggen, da jeg lige var kommet hjem fra kurset, og hun roste dem sådan, at jeg tænkte: "Så skal jeg da sy et fint notesbog-omslag til hende!"

Det blev til to svampe på forsiden og det lille hjerte med "mor" broderet på bagsiden. Og hun blev så glad for bogen - "Hvordan det?", tænker du måske, "det er jo først mors dag på søndag..." Jo, men min mor havde fået overbevist mig om, at det var i går, at det var mors dag, så hun har pakket op:)

Nu kan I jo så få lidt inspiration til en sød og kærlig gave til jeres mor, så det er ikke så skidt, at vi tog fejl af dagene...

Giver du en gave eller blomster til din mor? Eller mener du, at mors dag blot er noget opskruet reklamefis, for at blomsterbutikkerne kan tjene penge? Eller giver du bare din mor kærlighed hele året rundt?

A gift for my mother on Mother's Day. A notebook cover with appliqué. Did you make a gift for your mother?

6 kommentarer:

 1. hvor er den fin, en rigtig god gave! Her giver vi en god krimi, da det er noget hun holder meget af! Så vi giver som regel en lille gave, men ikke blomster, da vi ikke vil betale overpris bare fordi det er mors dag...

  SvarSlet
 2. Jeg tror nok, at jeg mener man skal give gaver til dem, man ved, bliver glade, eller til dem man synes trænger...Om det så er den ene søndag eller den anden er lige meget ;O)

  SvarSlet
 3. Snedig mor, som ikke kunne vente på at se hvad der var inde i den fine pakke:)

  Stine:)

  SvarSlet
 4. pif paf puf: Ja, det gælder jo om at finde noget, der giver glæde. Lyder godt med en krimi.

  janet: Enig. Ikke så vigtigt, hvilken dag det er, bare man husker dem, man holder af:)

  Stine: Ja, det var smart tænkt!

  SvarSlet
 5. Altså bare jeg dog var din mor ;0)Så sødt med det lille mor broderi!
  jeg hører nok mest til typen der deler det ud på hele året, men min mor får da alligevel også en lille hilsen på søndag. Dybest set er det jo noget ævl, men det vel altid dejligt lige at stoppe op og sende lidt omtanke og kærlighed afsted, ikk!

  dejlig weekend til dig, Knus Karen Marie
  PS den fine blomst og kurv står sååå smukt og stråler i min have:0)

  SvarSlet
 6. Karen Marie: Hvor er du dog bare sød! Det er da ikke noget problem, hvis jeg skal sy et notesbog-omslag til dig:) Også en fortsat god weekend til dig. Er glad for at blomster stadig pynter hjemme hos dig.
  Knus Puk

  SvarSlet