mandag den 22. marts 2010

Svært at være voksen

Jeg har sommetider tænkt over, hvorfor jeg til stadighed kigger efter legetøj på loppemarkeder, eller hvorfor jeg kan være lige ved at investere i et Hello Kitty-hus i BR, eller hvorfor jeg syr og hækler bamser og dukker, eller hvorfor jeg køber dukkehusmøbler og kaffestel, når jeg har to drenge, der ikke gider lege med den slags...

I dag har jeg fundet et muligt svar - fordi det er svært at være voksen...
Så får jeg nogen gange lyst til at være et barn igen, ubekymret, med trang til at omgive mig med rare ting i fine farver.
For tiden er det lidt svært at være voksen. Fordi mennesker tæt på mig er syge. Fordi krisen banker hårdt på vores dør.

I like toys and have been wondering why. Maybe the answer is that it's hard to be an adult.

7 kommentarer:

 1. Åh Puk, hvor jeg kender til det med at have lyst til alskens legetøj for min egen skyld. det sker ikke så sjældent, at jeg hjembringer noget både mand og børn tror er tiltænkt afkommet, men i virkeligheden er en gave til mig selv... Om det er fordi, det er svært at være voksen (for det er det eddermanme nogle gange), det ved jeg ikke, om du har ret i... måske? :)

  Er ked af at høre, at krisen kradser i dit personlige liv - det kender jeg jo også alt til, og det er meget hårdt, især når det står på gennem en længere periode. Der er jo ikke så meget at sige, synes jeg, men masser af tanker og positive vibes herfra søde Puk!

  KH Helle

  SvarSlet
 2. Det kan være svært , det vidunderlige liv ! Og vi må bringe så mange glæder ind i det, som vi kan :-)

  SvarSlet
 3. Cyberkram herfra. Jeg håber der er bedring på vej.
  Jeg går også og glæder mig til at lave dukkehus, når Luna bliver lidt større. Måske er legebarnet bare ikke helt forsvundet?

  SvarSlet
 4. I totally understand the idea of wanting to be a child again. I've started making little dresses like the ones I used to wear as a young child...Now that I have children I'm having a second childhood.

  SvarSlet
 5. Smil og et lille genkendende nik fra mig.
  Jeg er glad for jeg jeg lige kom forbi din blog -den er super fin og jeg vil glæde mig til at følge dig.

  Fra den nye blogger/ Camilla

  SvarSlet
 6. Kære Puk- ja en gang imellem er det dejligt at lade sig sluge ind i den barnlige del af sit indre - tror faktisk at du skal være rigtig glad for den evne! det må edder hyleme være hårdt altid at være super voksen!
  sender dig varme tanker og håber foråret og den dejlige sol kan lindre lidt på de bekymrende omstændighede du lige nu befinder dig i:0)

  kærligst Karen Marie

  SvarSlet
 7. Hej alle

  Det er lidt mærkeligt, for jeg havde svaret jer alle personligt i går, men det er ikke dukket op på skærmen. Så I får en fælles hilsen nu. Jeg er simpelthen så glad for jeres søde kommentarer og opmuntrende hilsner. Mit humør er allerede bedre. Der viser sig heldigvis nye åbninger på nogle områder. Og så er der blomster alle vegne, lune varmegrader og trækfugle på vej.

  De kærligste hilsner
  Puk

  SvarSlet