tirsdag den 19. januar 2010

Tak for hjælpen!

Det var noget med en ugle... Jeg bad jer om hjælp til at nå op på de 100 faste læsere. Jeg har haft en hektisk dag, så først her til aften fik jeg tjekket bloggen og kunne se, at jeg nu har 105 (!) faste læsere. Hvor er det bare dejligt, at så mange har lyst til at se, hvad jeg går og laver - især hvad angår hækling og andet håndarbejde.

Temmelig mange lodder blev skrevet op og gjort klar til trækning.

Og vinderen blev: Ugler i posen. Tillykke til Mette Sofie, som jeg lige har stiftet bekendtskab med her i Blogland. Send din adresse til mig, så skal jeg fluks sende uglenøgleringen til dig.

Allerhelst ville jeg give en gave til jer alle, for hver dag glædes jeg over jeres søde kommentarer, sjove input og opmuntrende meldinger her på bloggen. I skal vide, at jeg er utrolig taknemmelig for de ord, I skriver til mig, og jeg er meget meget glad for, at I nu er 105 derude, der følger med hos mig. Så tak for hjælpen - og tak til alle der ville være med i kampen om uglen:)

8 kommentarer:

 1. Må sige hej nu hvor jeg er begyndt at læse din blog regelmæssigt. Rigtig fine ting du laver..er vild med din hækling..

  SvarSlet
 2. Hi hi- sjovt det blev en ugle til en ugle :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke til heldige MetteSofie :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke tillykke.

  Hvor kommer den skønne keramik-ugle på billedet fra, den elsker jeg!!

  Kh. Julia

  SvarSlet
 5. Jóna björg: Ja hej! Tak for din søde kommentar. Dejligt, du er vild med mine ting, og at du læser min blog fast:)

  Losarinas mor: Ja, det var lidt sjovt!

  Julia: Keramikuglen er fra et loppemarked til 25 kr. Mit hjem er snart fyldt med ugler!

  SvarSlet
 6. Neeeejj.... Hvor er jeg bare glad og hvor er jeg heldig :) Vi har været syge herhjemme og har slet ikke været i live i blogland de sidste par dage! Jeg vil sende dig min adresse med det samme! Tusind tusind tak, og hvor er jeg dog ked af, at vi ikke har været "til stede"! Hvor er det altså typisk, når jeg endelig er heldig. Glæder mig til at modtage pakken :)
  Kh. MetteSofie

  SvarSlet