lørdag den 30. januar 2010

Strik kontra hækling

Denne bog er så FED, og jeg er en stor beundrer af Donna Wilson. Hvis jeg skulle gøre en indsats for at lære at strikke ville det være på grund af mønstrene i bogen her! Men hækling er og bliver min store passion, og jeg føler, jeg er god til det, så jeg tror bare, jeg ønsker mig bogen til inspiration og håber på, at der engang er en venlig sjæl, der strikker mig sådan et væsen fra bogen:)

11 kommentarer:

 1. Du kender sikkert en masse der ville glæde dig med et sådan væsen :-)
  Jeg blev helt glad, da jeg læste , at du nok holder et kursus - jubii :-)

  SvarSlet
 2. Hvor sjovt! Jeg har lige købt bogen og venter spændt på, at den dukker op med posten!

  SvarSlet
 3. Du kan sikkert la deg inspirere av boka! Så er det bare å hekle i vei etter din fantasi :)

  SvarSlet
 4. Losarinas mor: Nej, jeg kender ikke en masse, der vil strikke sjove dyr til mig, men har jo heller ikke bogen endnu. Lover dig et kursus - skal bare lige finde ud af alt det praktiske:)

  Søhesten: Hvor fedt. Har du købt den via hendes hjemmeside?

  Sylke: Ja, det var også min tanke:)

  SvarSlet
 5. Ja, jeg købte den via hjemmesiden. Inklusiv fragt røg den op i omkring kr 145, og det synes jeg helt ærligt ikke er så slemt.
  :-)

  SvarSlet
 6. Søhesten: Jeg har set på Garnitures blog, at hun også har den. Måske jeg skulle tjekke, hvad den koster hos hende. Men en togbillet til Kbh. koster 190 kr. Haha - det kan vist bedst betale sig at købe den hos Donna Wilson herself. Tak for tippet:)

  SvarSlet
 7. Det så ut til å være en spennende bok. Det er jo en god ide og strikke slik små søte vesener!

  SvarSlet
 8. Jeg er også mere end hækler end en strikker :) Det virker mere logisk for mig! Men strikkere kan jo sagtens inspirere hæklere :)
  Modsat dig synes jeg ikke at være særlig god til at hækle :-S hi hi

  SvarSlet
 9. Selv tak for tippet.
  Hehe, nej det kan vist ikke betale sig at smutte til KBH bare for det.
  Jeg er "strikker" og ikke "hækler". Kan godt hækle, men føler mig ikke helt dus med det. Det håber jeg, at jeg kommer til engang, for jeg vil så gerne kunne lave sådan nogle lækre sager som du udstiller her på bloggen. Jeg tror, det er lettere at improvisere, når man hækler ifht strik. Jeg begynder snart at øve mig lidt mere, for jeg vil så gerne prøve at hækle en bamse. Jeg vil også gerne kunne hækle runde kugler, som dem du har på dit pandebånd og dine hårbøjler, men jeg SKAL bruge en opskrift!! Hvis får lyst til at røde et par kugle-tips, skal du endelig ikke holde dig tilbage ;-)

  SvarSlet
 10. Turid: Ja, jeg må finde nogen, der kan strikke for mig:)

  Helle Koed: Hækling er i hvert fald mest logisk for mig, men sådan er vi jo så forskellige...

  Søhesten: Nu har jeg bestilt bogen på hendes hjemmeside:) To faktisk, for min mor havde kigget på min blog og syntes også bogen så fed ud. Hvem ved, hun er måske frisk på at strikke et dyr eller to til mig?
  Ang. kugler vil jeg gerne lave en tutorial - måske i morgen, da jeg er snotforkølet og sikkert ikke kan komme på arbejde...

  SvarSlet
 11. En kugle-tutorial ville være intet mindre end fantastisk!!
  Og tillykke med bogen. Jeg venter stadig på min.

  SvarSlet