søndag den 3. januar 2010

Genbrugsfund

Lige før nytår var jeg i et par genbrugsbutikker - en af mine yndlingsbeskæftigelser - ud over at hækle selvfølgelig. Her er hvad jeg fandt:

Broderet pude - 10 kr.

Lee skjorte til min far - 20 kr.

To farvestrålende håndklæder - 5 kr./stk.

Fin broderet holder til juleposten 2010 - 5 kr.

Dynebetræk der giver mindelser om min barndom i 70'erne - 20 kr.

En fin bog - 10 kr.

Opslag fra bogen - søde dyr

Et stykke stof - 10 kr. Tænkte straks på Gunn. Måske hun kan lave fine ørenringe af dette stykke... Skal alligevel sende hende nogle hæklede sager:)

9 kommentarer:

 1. Åh, det er bare det bedste når man kommer hjem med en masse gode ting efter endt genbrugsjagt. Virkelig også en af mine yndlingsbeskæftigelser.
  Så fine tinge du har fundet.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Orrrr manner - jeg ville have revet præcis de samme ting ned af hylderne. Jeg eeeelsker også den slags genbrugsbutikker. I Brovst, hvor jeg kommer fra, ligger den bedste af slagsen. Hver gang jeg er hjmme hos mine forældrer, går jeg på plyndringstogt. Det er SÅ fedt.

  SvarSlet
 3. Malene: Ja, genbrugsjagt er skønt:)

  Fru Ekelund: Sjovt, vi kan li' de samme ting. Jeg har været i genbrugsbutikken i Brovst, engang jeg var på lejrskole der med en klasse, skægt, ikk?

  SvarSlet
 4. Du er vist en rigtig Haj til at finde de skønne ting , blandt det mindre skønne !

  SvarSlet
 5. Uhh puden og også stoffet er ih så fint.. Ville ønske min lokale genbrugsbutik havde sådanne ting.. men så igen, det vilel de jo ikke have - for så ville jeg købe dem med det samme!:)

  SvarSlet
 6. Nej hvor sjovt - du kender min yndlingsbutik! Kan du huske, om du fandt noget?

  SvarSlet
 7. Jeg har fået kæmpe genbrugsabstinenser efter at ha læst det her indlæg!! Jeg må snart afsted!! Skammer mig lidt, for få 100 meter fra, hvor jeg bor, ligger der en skøn genner. I morgen... :-)

  SvarSlet
 8. Losarinas mor: Tak. Har hørt det fra flere af mine veninder. De fatter for det meste ikke, at jeg kan finde noget, når de er med på jagt.

  Oklyous: Hvor er din lokale genbrugsbiks?

  Fru Ekelund: Det er nogle år siden. Fandt i hvert fald et spritnyt sæt regntøj til min ældste søn. Kiggede ikke efter stof og broderier dengang, da jeg ikke lavede så meget håndarbejde på det tidspunkt.

  Søhesten: Sådan får jeg det også sommetider! Du må afsted i morgen:)

  SvarSlet
 9. Genbrug er bare fedt, sikke en smuk pude !

  SvarSlet