onsdag den 13. januar 2010

80'er lækkert pandebånd

Søde Gunn fra Norge gav mig idéen til at lave et pandebånd, der kunne varme ørerne her i vinterkulden. Jeg fik min rare mor til at strikke pandebåndet, og så var det jo bare at hækle tre kugler i nogle skrappe kulører og sy dem på.

Sådan ser jeg ud med pandebåndet på. Det er da lidt 80'er lækkert ikk? Håber Gunn bliver glad for det. Hermed er idéen til et anderledes og nemt pandebånd givet videre...

10 kommentarer:

 1. Hvor er det fint. Jeg mindes pludselig at jeg selv havde et sort pandebånd som dette med neonfarvede kugler tilbage i slutningen af firserne.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. For en kreativ og god ide. Jeg har et pannebånd jeg har strikket, nå tror jeg at jeg lager litt pynt på det og legger ut bilde på bloggen en dag. Igen takk for en strålende ide.

  SvarSlet
 3. det er godt nok flot - var det ikke en ting der skulle på din salgsblog:-)?

  SvarSlet
 4. rigtig god ide! Jeg har også haft gået rundt og tænkt at jeg skulle strikke et pandebånd.. tror den her er lige sagen:)

  SvarSlet
 5. Så kul den ble!! Ble liksom akkurat passelig too much, hvis du skjønner hva jeg mener, hihi.. Også var det så artig å lese det forrige innlegget ditt, gratulerer så mye!!

  SvarSlet
 6. Malene: Hvor fedt! Jeg har egentlig ikke set sådan et før, men synes det var så 80'er-agtigt, så det er sjovt, at du rent faktisk har haft et.

  Turid: Ja, det må du vise frem. Vil gerne se det. Er glad for at du synes, det er en god idé.

  Losarinas mor: Ja, man bliver næsten glad af det:)

  Christina: Det ku da godt være, man skulle se, om man kunne sælge et par stykker:)

  Oklyous: Tak! Så må du i gang:)

  Gunn: Ja, og så er det til dig!

  SvarSlet
 7. Tack detsamma - vilken jättefin blogg du har och snygga saker du gör!

  SvarSlet
 8. Annika: Tusind tak! Hvor er det dejligt man kan blive inspireret hos hinanden.

  SvarSlet