tirsdag den 8. december 2009

Lidt hækling og jordbærshcnitzler

Har virkelig mange ting i gang i min lille overophedede hjerne... Det, der fylder mest, er jo nok den eksamen, som venter på torsdag. Må indrømme, at jeg ikke når at hækle så meget i disse dage. Men vil vise jer, at jeg er gået i gang med noget fri hækling - et projekt som jeg har haft i tankerne længe:

Har simpelthen bare lagt mønstret på en vest ud på bordet, og så er jeg gået i gang med at hækle efter det i noget tykt garn. Det bliver spændende at se, hvordan den bliver. Elsker den slags projekter, som man ikke ved, hvordan ender med at blive.

Synes jo også lige I skal se mine to drenges værker. Dette monster har Silas (8) tegnet, og vi har sendt det til Australien til en tegnekonkurrence!

Og krokodillen her står Sylvester (5) for. Den er heldigvis ikke bange for lyn! Også den er sendt afsted til konkurrencen. Good luck, boys!

Selv om jeg ikke synes jeg har det store overskud, fik jeg alligevel bagt hindbærsnitter her i eftermiddag. Skal have en om lidt... Sylvester sprang glad far i møde, da han kom hjem fra arbejde: "Ved du hvad? Vi skal have jordbærschnitzler til dessert!"

15 kommentarer:

 1. Hej Puk!

  Ehjjjj hvor spændende med dit frihæklingsprojekt. Det ser rigtig lovende ud!

  Sikke nogen dygtige drenge, du har :O) Held og lykke med eksamen!

  Kh Rikke

  SvarSlet
 2. Ha ha ha ha! Jordbærschnitzler! Jeg elsker børn! Fine tegninger.

  Spændende med den vest - jeg tror jeg vil prøve noget lignende bare i mindre størrelse. Jeg VIL lære det!

  KH Mette

  SvarSlet
 3. For et spennende prosjekt. Det var en kjempesmart ide å hekle etter mønster, det har jeg aldri prøvd før. Takk for inspirasjon.

  Nydelige tegninger med temperamant!

  SvarSlet
 4. Hvor ser det spændende ud med den lille vest. Er spændt på at se resultatet, og høre hvordan det er gået derhen til.
  Hi hi, fantastisk med jordbærschnitzler :o)

  SvarSlet
 5. Spændende med vesten - tror det bliver et forrygende projekt! Fed ide det med at tage et mønster og lægge ud og så fylde det ud.

  SvarSlet
 6. Hej Puk

  Hvor fint med den vest! Nu har du vel husket at lægge sømrum? til... eller hækler du bare skuldrene sammen... Det vil egentlig nok bliver allerpænest (og nemmest)??? Nå, men blot en lille reminder herfra - du har sikkert helt tjek på det ;-)

  Skønne tegninger fra ungerne også - og den med jordbærschnitlerne er da SÅ sjov!


  Eksamen????

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 7. Det var genialt med den vest ! Glæder mig til at se det videre forløb.
  Jeg undrede mig også over overskriften- jordbærshcnitller- hva er dog det :-)
  Dejlige tegninger , de sender til den anden ende af jorden !

  SvarSlet
 8. PS Held og lykke på Torsdag :-)

  SvarSlet
 9. Fru Ekelund: Tusind tak!

  Mette B: Selvfølgelig lærer du det. Jeg tænker, at fri hækling er en god ting at begynde på, hvis man ikke har hæklet så meget. Har du Lis Paludans "Fri hækling"? Den er rigtig god.

  Turid: Selv tak. Glad for at kunne inspirere:)

  Glaphuset: Lover at vise det færdige resultat!

  Louise. Tusind tak! Nu måtte det prøves...

  Helle (En fugl i hånden): Jeg har syet vesten før, og der er lagt sømrum til ved skuldersømmen. Nu må vi se, hvordan den bliver. Tak for reminderen! Eksamen er på sidste modul af uddannelsen til læsevejleder i folkeskolen...

  Losarinas mor: Tusind tak for held og lykke. Nu er det i morgen, pyha, det er jo mange år siden, jeg sidst var til eksamen. Jeg er efterhånden blevet vant til, at det er mig der sidder bag eksamensbordet og er den, der skal give karakteren... Men det går sikkert fint:)

  SvarSlet
 10. Jorbærschnitzlerne er hermed flyttet ind hos os ;-)

  Den vest bli´r garanteret god :-)

  SvarSlet
 11. Jooo jeg kender godt Fri Hækling - det er min yyyyyyyyyyyndlingsbog!! Jeg fandt den for år tilbage i min svigermors gemmer - hun hæklede efter den i stor stil i 80'ern. Så den blev straks erhvervet - og den bliver jeg man jo aldrig træt af....!! Har faktisk lige fundet den frem, så nu skal der hygges :O)

  SvarSlet
 12. Hanne C: Ja, fedt udtryk, ikke?

  Fru Ekelund: Er du frisk til at hækle igen? Det lyder godt, hvis du er. Jeg har lige kommenteret på nogle af dine fede hæklerier på din blog...

  SvarSlet
 13. Tak for kommentarerne på min blog :O)

  Nej desværre er jeg overhovedet ikke frisk til at hækle igen. Bare jeg rør' ved en hæklenål, begynder det at gøre ondt. Jeg har lige hæklet et lillebitte armbånd og dermed fuldstændig baldret mit håndled igen. Er begyndt at gå i fitnesscenter i stedet for at hækle - det er IKKE noget hyggeligt bytte, men det er sikkert godt for så meget andet. Fortryder, du nu, at du spurgte? *G*

  SvarSlet
 14. Nej, da - fortryder ikke jeg spurgte:) Havde bare håbet på at dine hænder var klar til at skabe nye og fede hæklede ting

  SvarSlet
 15. Hej Puk

  Billederne af dine drenges monster tegninger er skønne. Min egen på 7 kommer også hjem med skønne monster tegninger som jeg faktisk synes til forveksling ligner de flotteste kunstværker.
  har først lige set du har haft en skøn give away, så nu må du hellere komme på min link liste så jeg kan følge med i dine skønne ting og sager.
  Se også min give away.
  Hav en god weekend.
  kh Jeannet

  SvarSlet