tirsdag den 17. november 2009

JEG ER OVERVÆLDET!

Jeg er simpelthen overvældet over, hvor mange søde mennesker, der vil være med i min GIVEAWAY, og som tilmed har skrevet dejlige kommentarer. Jeg har siden lørdag fået så mange komplimenter, at jeg flere gange har siddet og smilet for mig selv, mens jeg har læst på bloggen, og mon ikke også mine kinder blev lidt røde...

DU KAN STADIG NÅ AT VÆRE MED! MELD DIG SOM FAST LÆSER ELLER SKRIV EN KOMMENTAR. NÅR JEG HAR 50 FASTE LÆSERE (OG VI NÆRMER OS MED HASTIGE SKRIDT), TRÆKKER JEG LOD OM EN FIN HÅRBØJLE. KLIK HER FOR AT SE DEN

Jeg laver hårbøjler, når tiden tillader det. Overvejer hvad jeg skal stille op med alle de hårbøjler, jeg ikke selv bruger... Jeg har en lille shop her, som jeg ikke rigtig kan få til at køre. Kan ikke finde ud af, om det er fordi folk er bange for at betale med Paypal, eller om jeg er for dyr, eller om det er fordi mine ting ikke gør sig så godt på billederne. Har du et bud på det, hører jeg gerne fra dig.
Hvor sælger I jeres ting? Hører gerne om gode/dårlige erfaringer.

10 kommentarer:

 1. Hei hei, jeg har nettopp funnet bloggen din, og du lager så mye nydelig altså! Jeg kan ikke hekle selv så det er meg et under mange av tingene dine :)

  Jeg har hatt butikk tidligere på etsy.com, jeg syns det er mye bedre enn Bigcartel med oppsett og alt..og det virker som det er flere som bruker Etsy. Og det jeg gjorde siden jeg hadde bare norske kunder var at jeg skrev at norske kunder kunne betale ved bankoverføring. Og på den måten sparte jeg gebyrene til Paypal.

  Et lite tips :)

  Vennlig hilsen Gunn

  PS. Som jeg skrev i kommentaren jeg la igjen på Give-away'en din så er jeg gjerne med på en byttehandel hvis du ser noe du liker av det jeg lager :)

  SvarSlet
 2. Hej Gunn
  Tusind tak for dine tips. Jeg skal fluks ind at se, hvad du laver:)
  KH Puk

  SvarSlet
 3. Tænk at du ikke har fået ros noget før :-) Jeg er dybt betaget af dine ting og ikke mindst din fantasi. Jeg må ind og se på din butik.

  SvarSlet
 4. Jeg synes altså også at du har fortjent det :-) Super fine hårbøjler.. sådan een ville jeg mægtig gerne eje. kh c.

  SvarSlet
 5. Hej.
  Det er rigtig svært med egen shop, når man har et smalt sortiment, selv om dine ting er skønne:-) Kender du trendsales?, der kunne du prøve at sælge dine ting. Det gør jeg, og det fungerer fint! Jeg syr på hobbyplan og kan lave ting når det passer ind i mine planer, og behøver ikke fylde hele butikken selv. Betaling foregår enten via trendsaleskonto eller bankoverførsel, nemt og sikkert:-)
  Mvh Lone

  SvarSlet
 6. Jeg har også lavet "hæklede hårbøjler" og brugt meget tid på at sætte dem til salg på Etsy og Trendsales. Ingen af delene gav pote. Måske var de for dyre, eller måske var de for "sære, men tjaaa... de ligger der allesamme endnu og venter på, at jeg finder den rigtige måde. Måske bliver de umoderne i mellemtiden - så er det bare ærgeligt ;O/

  Held og lykke med dine, som i hvert falder liiige i min smag.

  SvarSlet
 7. Ohj- jeg kunne godt tænke mig sådan en total over load hårbøjle !

  SvarSlet
 8. Trendsales vil også være mit bedste bud - du kan forbinde dine annoncer til facebook og på den måde få lidt PR.

  Men fine er de - hvis du synes har for mange, opruster du bare mht. giveaways :-)

  /Mette

  SvarSlet
 9. Hei,
  jeg la til en brosje i handlekurven, ville se hvor mye shipping var. Men da jeg prøvde å gå til check out, fikk jeg beskjed om at den ikke kunne sendes til Norge. Det var jo litt leit...

  SvarSlet
 10. Hej Mari Ann
  Jeg har skrevet en mail til dig. Tusind tak for din tilbagemelding. Vil se på det. Hvis du vil købe en broche af mig, kan du skrive til min mail:
  pukhyllested@gmail.com
  Fragten er vel omkring 29 kr. til Norge
  KH Puk

  SvarSlet