fredag den 6. november 2009

CAN WE MAKE A DEAL?


I desperately want this vest from Pickles. They sell the greatest yarn and they offer a lot of free patterns. I'm just so sad, that I can't knit.

I guess I'm gifted with a crochet talent... I'm very thankful for that, but I'm thinking... Could we make a deal? Is there someone out there who wants to knit me a vest or a sweater from a pattern I choose? I will pay for the yarn. In return I will crochet you what you want from my blog. DEAL?

4 kommentarer:

 1. Ideen er super god. Jeg er bare selv bedst til at hækle....
  Lad os se om ikke der er andre der melder sig på banen.

  Karen

  SvarSlet
 2. Vi kunne da også bytte en hæklet ting:)
  Har faktisk gået og tænkt på, at jeg ofte er i tvivl om, jeg skal lave en håndlavet gave til jul, til nogle af de dejlige mennesker jeg kender. Jeg ved nemlig ikke altid, om de bliver glade for noget hjemmelavet. Jeg selv derimod, ville elske at få en gave, som andre havde lavet SELV, mens de tænkte på mig. Der er bare aldrig nogen, der laver hjemmelavede gaver til mig. Derfor havde jeg tænkt på, om man skulle lave en julegavecentral, hvor man kunne byde ind med en hjemmegjort gave, og når den blev givet til en anden, fik man selv en retur...

  SvarSlet
 3. Hej Puk!

  Jeg strikker da gerne en vest til dig, hvis du sender garn og mønster. Du kan jo sende det med din far hjem en gang han er hos Jer.
  Knus
  Pia

  SvarSlet