tirsdag den 12. august 2008

DIY (do it yourself) medalje


Kender du én, der fortjener en medalje? Måske bare en person, der i hverdagen yder en ekstra indsats, eller en person, der gør indtryk på dig. Nu er den her: DIN EGEN HELTEMEDALJE!
Du kan lave den selv og give den til din helt:


1. Klip to cirkler i karton (eller én cirkel hvis du har noget pap)


2. Slå så mange luftmasker op (med rødt garn) som du skal bruge (mål rundt om halsen). Hækl 2 rækker fastmasker. Skift til hvidt garn. Hækl 2 rækker. Skift til rødt garn igen. Hækl 2 rækker. Hæft ender.


3. Hækl 2 cirkler i guldgarn. De skal være lige store og passe i størrelsen til de to cirkler, du klippede i karton.4. Hækl de to cirkler sammen med fastmasker. Put kartoncirklerne ind imellem de to hæklede cirkler. Slut af med at hækle 10 luftmasker og hækl fastmasker tilbage. Så har du "vedhænget". Sy medaljen fast på båndet. Hæft ender og VOILA! - du har din egen heltemedalje, som du kan give til den helt personlige helt.

4 kommentarer:

 1. Hej Puk
  Sikke en fin start på din nye side. Det ser lovende ud! Men sig mig lige: hvad er der i vejen med lyseduge og sofapuder? Jeg vil gerne udfordre dig på sofapude! Jeg laver en i mit eget design, og du gør ligeså, og så udveksler vi billeder. Var det noget? LISE.

  SvarSlet
 2. I love this!! Thanks for the instructions.... I might make some for a few deserving family members and friends.

  SvarSlet
 3. Sikke en god idé. Den vil jeg vise mine piger! Mange hilsner Kirsten

  SvarSlet