lørdag den 4. december 2010

Jeg er superglad for min kalendergave!

I flere dage har denne fine gave ligget og pyntet hos mig. Jeg har glædet mig sådan til at pakke den op. I dag var dagen:)

Den fine farvecirkel var et kort til mig fra Mette med bloggen mettetations. Jeg følger med hos Mette, og hun laver de fineste ting. Kig ind til hende, hvis du ikke kender hendes blog.

Inden i den fine indpakning var der endnu en fin indpakning. Et orange farveorgie med bånd, pailletter og pompom'er.

Og se så lige her, hvad Mette har lavet til mig, der elsker farver! Fine ørenringe i pink og en sjov og funky halskæde med filtkugler og træ i skøn forening.

Og som om det ikke var nok, fik jeg også dette overlækre pudebetræk, som Mette også selv har lavet. Har hun mon set min ønskeseddel fra min fødselsdag i sommer? Det er så tjekket, og jeg synes puden passer så flot ind i mit lille hjørne med Eames-stolen og kludetæppet. Åh, hvor er jeg glad:) Tusind tak, Mette!

Jeg er meget glad for, at jeg nåede at komme med i Unikarinas kreative pakkekalender, og jeg synes, det er en genial idé, Karina har fået. Når man selv er kreativ, kan det godt være en prøvelse at forære nogle af sine hjemmelavede ting væk. Man har jo lagt mange timer og en stor del kærlighed i det, man laver. Desværre er det ikke altid, at modtageren gengælder den følelse, som gaven var lavet med. Karinas påfund med pakkekalenderen er godt, fordi de mennesker, der selv laver krea-ting som oftest sætter pris på en hjemmelavet gave. 
Har jeg ikke ret?

9 kommentarer:

 1. Sikke dejliga gaver som bliver pakket op rundt omkring :) Elsker at se de fine ting, der pakkes op og glæder mig til, at det bliver min tur. Skønne farver der er i halskæden. Kh Dorte

  SvarSlet
 2. Hvor er det en fed pakke! Dejligt!
  Jeg har også åbnet idag, og har også fået noget rigtig fint:)

  Kram,
  Kat

  SvarSlet
 3. Sikken nogle flotte gaver! Kan gidt forstå du er glad :-)

  SvarSlet
 4. Hej Puk.
  Først, sikke en fed gave. Og ja, jeg har nogle af de samme tanker omkring det at give hjemmelavet ting til andre. Jeg er dog blevet bedre, da jeg kun har oplevet glæde af modtageren. Ang. arb. så er jeg selv lærere og vi afventer skolesammenlængninger, skoledistrikt ændringer, flere besparelser og evt. lærerforflyttelser... så kan rigtig godt forstå dine tanker, søvnløse nætter og lign. Det er en situation som er meget ny for os og dermed ikke lettere at håndtere. Men... der er en mening med alt! Hæng i.

  SvarSlet
 5. Kære Puk,

  Hvor er jeg glad for, at du kan lide gaverne (og jeg håber du har fået dig et godt grin over min panikisyede lynlås :-D).

  Må vi se halskæden på? Jeg er superspændt på hvordan den fungerer, meningen er at den skal være ret lang, men du kan altid justere den :-)

  :-) Mette

  SvarSlet
 6. Super lækre gaver som du har modtaget. Idéen bag den kreative pakkekalender er, at jeg selv synes, at det er fedt at få kreative gaver. Jeg kan lave mange ting selv - men jeg sætter så stor pris på håndarbejdet og glæden ved at skabe selv, så jeg elsker hjemmegjorte gaver.

  SvarSlet
 7. hvor er du bare super heldig!
  det pudebetræk er bare vildt fedt, det ville helt sikkert også pynte herhjemme :o)

  SvarSlet
 8. Dét var en fed gave. Jeg er helt vild med det farvehjul. Den ide vil jeg nappe en dag. Og så er det jo ikke mindst en gave der passer til dig. Så fint.

  SvarSlet