fredag den 3. december 2010

Skolelukning part II

Jeg er træt ovenpå en dag med mange tanker, informationer og følelser.
Hvordan tog eleverne beskeden om, at skolen skal nedlægges og genopstå udelukkende som overbygningsskole? 
Nogle græd, nogle var helt uforberedte, nogle var bange for at miste deres gode lærere, for ingen ved helt præcist, hvordan fordelingen af lærerne bliver.

Min egen situation er der stadig ikke klarhed omkring, og det bliver nogle turbulente måneder vi går i møde. En anden bekymring er, at mine egne to drenge skal skifte skole. Og sidste år var der besparelser på min mands skole, så han måtte igennem en ufrivillig overflytning. Jeg synes, vores lille familie bliver budt på nogle prøvelser for tiden. Jeg håber, jeg har styrken til at komme godt igennem det hele.
Mange tak for alle jeres rare kommentarer. De varmer helt ind.

I morgen er der en ny og ubrugt dag at tage hul på. Mon ikke den bliver god og lys? Jeg tror, jeg er klar med nye billeder af krea-projekter og andre hyggelige ting i morgen. So long...

8 kommentarer:

 1. Hold da op, det er en kæmpe "udfordring" (det skal man jo kalde det ikk'?) du står overfor. Men mon ikke alt alligevel ender godt? Jeg håber det for dig og dine. Og ja, i morgen er der endnu en lys og dejlig dag... det er en god indstilling at have med sig. Den indstilling kan gøre livet lidt lettere når det ellers føles tungt :-)

  SvarSlet
 2. Jeg føler med dig og dine. Jeg står selv i samme sitaution på den skole hvor jeg arbejder.

  SvarSlet
 3. sikke noget værre tis og lort og møg Puk!
  ØV BØV for jer!!!
  Tanker herfra.

  SvarSlet
 4. Jeg måtte også lige fortælle Rasmus i dag, at han alligevel ikke skulle starte i den skole, der ligger lige ved siden af hvor vi bor. I stedet skal han afsted til en stor ukendt skole 2 km væk. Han blev ikke glad! :-(

  SvarSlet
 5. Åh, hvor er det en træls situation...vores lokale skole skal desværre også lukke!

  SvarSlet
 6. Jeg bliver sgu så trist..Og vred !

  SvarSlet
 7. Jeg har ganske enkelt opgivet at forstå de prioriteringer, som der foretages rundt omkring i kommunerne. Det menneskelige aspekt er kørt ud på et sidespor, og i finanskrisens slipstrøm skal vi "klare" nærmest hvad som helst. Sådan fungerer mennesker, arbejdspladser og et samfund ikke. Ikke i længden. Det kommer til at tage mange år at komme igen og videre på en positiv bølge.
  :(

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare urimeligt... Men I skal nok klare den! Op med humøret og vær gode ved hinanden!
  Go'søndagshilsener fra LisBeth.

  SvarSlet