søndag den 10. juni 2012

Farvel Yarnfreak; goddag frihed!

Jeg har tænkt og tænkt over, hvordan jeg skulle "break the news" til jer, der kender mig og/eller læser med på min blog, og jeg er ikke kommet frem til andet end, at jeg gerne vil sige det højt: Jeg forlader Yarnfreak. There, I said it!


Farvel bekymringer
Farvel stress
Farvel arbejde hele tiden
Farvel sure mor, der skælder ud konstant
Farvel forsvindende lyst til at hækle
Farvel fraværende kone
Farvel koldsved over regnskaber
Farvel urolige tanker om momsafregning


GODDAG FRIHED!


Camilla kører butikken videre, så jer der har støttet os og elsket vores koncept fra starten, kan stadig få lov til det. Tak for jeres ros og opbakning i tiden, der er gået.


Jeg selv er ved at komme ovenpå igen. Min hæklelyst er vendt tilbage. Stressen på tilbagetog. Jeg vil stadig gerne afholde workshops i hækling og andre kreative projekter - det er jo det, jeg er uddannet til! Første workshop er d. 20.6. i Vejlø. Hækleidéerne vil også strømme fra min blog, som de tidligere har gjort. Jeg kan mærke det hele komme tilbage til mig, og det er jeg taknemmelig for.


Jeres kommentarer betyder meget for mig. De har gennem tiden hjulpet mig til ikke at miste troen på mig selv og mine evner. Tak.

24 kommentarer:

 1. Kære Puk!
  Det lyder som d en helt rigtige beslutning for dig.
  Jeg kender alt for godt de tanker du har gået med og alle dine overvejelser.

  Håber at du finder lysten og energien igen.
  For båden din og din families skyld.

  Nyd din søndag
  kh
  Kristine

  ps.
  Jeg vil vædde min gamle hat på, at du allerede ved at annoncere denne blogpost har fået det meget bedre.
  Det gjorde jeg ihvertfald selv, da jeg tog min beslutning her for nylig.

  SvarSlet
 2. Kære Puk
  Det må ha været en svær beslutning, men alle de ting du vinker farvel til må ha gjort det meget lettere at tage beslutningen. Det er bare ikke sjovt at blive ved med at være en sur, træt og træls mor/kone.
  Dejligt at Camila stadig har mod på projektet, for det er virkelig et godt koncept.
  Skønt at du nu kan se frem til en lang sommerferie uden (alt for mange) bekymringer, som starter lige om lidt.
  De kærligste hilsner
  Malene

  SvarSlet
 3. Farvel bekymringer - og goddag gode mavefornemmelse!
  Tillykke med at du turde træffe en beslutning der var svær - jeg tror altid det er vigtigt at have sin mavefornemmelse i orden, og det lyder det til at du har med det her. Bravo!

  Kram!

  SvarSlet
 4. Stress er bestemt ikke at spøge med! Det er godt at høre at din hæklelyst er på vej tilbage - det tyder på at det er den rigtige (omend svære) beslutning for dig. Held og lykke med det hele! :)

  Mvh Dyveke (www.lornithorynque.dk)

  SvarSlet
 5. Kære Puk. Nu kender jeg dig ikke, men jeg læser på din blog af og til. Og så.....det lyder som en god beslutning, du har taget. Og puha, hvor kan det være hårdt at beslutte store ting i sit liv. Det tager tid at finde sig selv, men igen det vigtigste er at stole på mavefornemmelsen. Så til lykke med "dit nye liv"! Kh Charlotte :-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med den beslutning :)
  Sådanne beslutninger er ikke spor nemme, men gud hvor de letter.
  Glæder mig til at læse fortsættelsen.
  Knit and Hugs

  SvarSlet
 7. Det lyder som en god beslutning. Tillykke med den:) Og dejligt at høre, at Camilla fortsætter butikken:)

  SvarSlet
 8. Det lyder som en rigtig god beslutning for dig og din familie! Tillykke med mavefornemmelsen, den er ikke altid nem at finde. Og så glæder jeg mig i øvrigt til at se flere hæklerier fra dig:)

  Kram,
  Kat

  SvarSlet
 9. Det lyder som om, du har taget den rigtige beslutning, selvom den har været svær. Det bliver godt fremover. Og så er jeg da også glad for, at Camilla forsætter med jeres butik :-)

  SvarSlet
 10. Hej søde Puk.
  Jeg har selv været lidt fraværende fra denne blogverden de seneste mdr. og har derfor ikke opdaget, at du også har. Det er ærgerligt at det blev en pligt for dig med Yarnfreak, men tillykke med beslutningen. Det er en stor én af slagsen, men det lyder som det helt helt rigtige.
  TIlbage til det gamle dig! Og i mit tilfælde- goddag til mit nye jeg :)
  Kh Katrine

  SvarSlet
 11. Kære puk!
  Det er godt at stoppe op og mærke efter. Det har du gjort - og siger nu fra. Flot. Virkeligt! :)
  Kh. T

  SvarSlet
 12. Kære Puk,
  Ved at du er dedikeret til det du laver og giver dig mere end 100 % Du nøjes ikke med og går ikke på kompromis! Du har det der skal til........både når der skal siges til.....og fra. Respekt for din beslutning - den har på ingen måder været nem at tage. Jeg vælger at være glad på dine vegne, at du stadig er dig og er modig nok til at følge hvad du mærker er vigtigst i dit liv. Du har fremtiden foran dig og håber at den er fuld af nyt håb - alt det bedste til dig og din familie:-)
  Kh Lykke

  SvarSlet
 13. Det lyder som den helt rigtige beslutning. Nogle gange viser tingene sig bare at være anderledes i virkeligheden, end man forestiller sig i sit hoved.. Det er over 3 år siden, jeg lukkede min butik og jeg får stadig stress-sug i maven ved ordet momsafregning..

  Velkommen tilbage til dit nye gamle liv :o)

  SvarSlet
 14. Hej Puk

  Det kan jeg godt forstå. Jeg kan godt forstå, hvorfor du havde lysten til at gå ind i projektet, og jeg kan så sandelig også godt forstå, hvorfor du gik ud af det igen. Jeg havde knækket nakken, hvis jeg havde gjort det, selv om det da ville været et det perfekte drømmeprojekt for mig også.

  Tillykke med beslutningen.

  Rikke

  SvarSlet
 15. jeg har fuld forståelse for det har prøvet at være der og det er ikke sjovt.. Nogen gange er det måske ikke lige altid en god ide at gøre ens hobby til en fuld arbejdstid.. ved det ihvertfald fra mig selv..

  Men håber at du finder dig selv igen...

  SvarSlet
 16. Det må have været en svær beslutning. Jeg er glad for at høre at butikken fortsætter, og så glæder jeg mig til at følge endnu flere hæklerier her på bloggen.

  Kh Gitte

  SvarSlet
 17. Sådan må det gå nogle gange, er sikker på du har valgt den helt rigtige beslutning og stress det skal man have respekt for.
  Glæder mig til nye spændende hækle projekter fra din hånd (0:

  SvarSlet
 18. TUSIND tak for alle jeres dejlige kommentarer! Det var med hjertebanken og hænderrysten, at jeg trykkede på "udgiv" til dette indlæg i formiddags. Jeg er glad for at jeg gjorde det, selvom jeg var bange. Jeres ord går lige i hjertet på mig, og jeg har læst dem alle flere gange.
  Tak.
  Puk

  SvarSlet
 19. Tillykke med beslutningen. Der er super vigtigt at lytte til sig selv og de små signaler, det jeg har lært det den hårde vej fordi jeg ikke "hørte" efter. Dejligt at høre at høre at du er ved at være oven på igen.
  Kh Maria

  SvarSlet
 20. Nu kender jeg dig jo ikke, men med det, jeg har læst mellem linjerne her på bloggen, tilslutter jeg mig også, at det er en god beslutning, du har truffet! Det er virkelig ikke sjovt, hvis vores kreative sysler pludselig forvandler sig til pligt! - og man frembringer på ingen måde gode ting, når pligten har taget over - tværtimod forsvinder kreativiteten FULSTÆNDIG! - det SKAL være lystbetonet, for at det holder, tror jeg...Tingene skal være lavet med hjertet, for at de "virker" - det kan andre nemlig også hurtigt mærke, om de er, tror jeg! - selvom det selvfølgelig i første omgang er dig selv, sådan en beslutning handler om... Håber, du får mere fokus på og tid til dig selv på denne måde - der må ikke have været meget tid til "pauser" i hverdagen, FØR beslutningen blev taget - og det er altså bare de pauser, der får os ovenvande igen...

  SvarSlet
 21. Det er kun en selv som kan mærke hvordan noget føles, derfor er det rigtig godt når man også tør tage en beslutning, selvom den kan være svær.
  Du skriver at der er en workshop i Vejlø d. 20. hvor kan jeg læse mere om det?..
  kh.
  Anet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anet
   Workshoppen i Vejlø er et privat arrangement, hvor seks kvinder har betalt mig for at komme og indervise dem i hækling. Det skulle jeg måske have skrevet. Hvis du gerne vil med på workshop en anden gang, er du altid velkommen til at sende mig en mail.
   Kh Puk

   Slet
 22. Jeg er også selvstændig og jeg må indrømme at specielt de sidste to linier og så godt kunne få mig til at pakke sammen.... ; )

  SvarSlet
 23. Hej Puk

  Det lyder, som om du har truffet en beslutning, der kan give dig lysten til at hækle tilbage. Når lysten ikke er der, forsvinder også det sjove - og det skal jo være sjovt at arbejde med noget, ellers er det ikke kræfterne og anstrengelserne værd.
  Jeg håber, du kommer helt ovenpå igen og glæder mig til masser af inspiration :)

  SvarSlet