søndag den 10. juni 2012

The making of a pompomJeg har lavet en pompom på helt gammeldags maner i dag. Den skal bruges til et hækleprojekt, som jeg desværre ikke kan vise frem endnu, men det bliver godt!


I made a pompom today. I love the word "pompom". I'm using the pompom for a crochet project that I'm making. Can't show it to you yet, but it will be great!

4 kommentarer:

 1. Åh hvor skønt. Godt at se en ponpon lavet på den helt rigtige måde. Jeg var ved at få kolde ponpon-fødder af at man skulle til at købe en masse plastikdimser ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev da også helt nostalgisk, da jeg lavede den. Har ikke prøvet det, siden jeg gik på fritidshjem:)

   Slet
 2. Kære Puk

  Jeg vil bare sige, at jeg godt kan forstå at du har måtte tage den store beslutning at stoppe med Yarn freaks. At stå i en arbejdssituation hvor man opdager at ens ønsker og forventninger til ens egen indsats, ikke opfyldes, fylder en med en kæmpe frustration. Når man opdager at tiden ikke slår til, til alle de gode ideer man har, gør bare en endnu mere håbløs. Så tillykke til dig, at du nu igen kan trække vejret helt ned i maven.

  Kh. Stine:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Stine
   Mange tak for dine søde ord og tanker. Jeg ved, du kender følelsen. Jeg håber bare, at jeg kan komme til at udnytte alle mine kreative idéer og evner i andre sammenhænge, hvor jeg ikke bliver så presset som ved at have en butik.
   Kh Puk

   Slet