mandag den 6. december 2010

Off the blog
Jeg er i gang med at skrive julekort. Noget jeg gør hvert år ved denne tid. Jeg sætter selv STOR pris på en håndskrevet hilsen, så jeg prioriterer at skrive julekort til min familie og mine venner.
Der er 22 på listen i år. Jeg har skrevet 5, så jeg må videre:)

Kan du også lide at få et håndskrevet kort bragt ud af det gode gammeldags postbud?
Skriver du mange julekort, eller dropper du dem for at undgå stress?

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. Jeg sætter stor pris på at modtage håndskrevne julekort, med gammeldags frimærke på!
  I år har jeg selv lavet 24 julekort, røde kort med en hvid hæklet engel på forsiden. Jeg afleverede dem til PostDanmark i morges:-)
  Julekram Helle

  SvarSlet
 2. jeg er ellevild med både at skrive og sende samt at modtage håndskrevne julekort. Rose og jeg er i gang med at male dem, og i weekenden bliver de skrevet og så ryger de afsted med posten...

  SvarSlet
 3. Jeg elsker at modtage julekort! Vi sender som regel kun til dem vi ikke ser i julen, netop for at spare tid, hvis vi havde tid ville alle få en håndskrevet hilsen i denne tid.

  SvarSlet
 4. Jeg laver julebreve. De er godt nok skrevet på pc, men de indeholder alle en personlig hilsen. Jeg har skrevet brevene. Mangler at skrive dem ud, og at at lave den meget kreative forside. Plejer at være med at billede af pigerne, og noget andet kreativ. Men jeg har desværre ikke lige fundet idéen endnu til hva det skal være i år. Håber det kommer snart. For de skal snart sendes.

  SvarSlet
 5. jeg plejer også at både lave og skrive en masse julekort, men jeg tror jeg dropper det i år, måske. Synes ikke tiden er til det.

  SvarSlet