mandag den 16. februar 2015

Forårsworkshops!


STEMPELWORKSHOP LØRDAG D. 7. MARTS 2015

Vil du lære at skære dine egne fine stempler? Det er nemt og hyggeligt, og alle kan være med. Stemplerne bliver helt personlige, og du kan bruge dem til at lave dine egne kort eller indpakningspapir med. Du kan også bruge stemplerne i din art journal eller i breve.

På stempel-workshoppen lærer du, hvordan man kan skære sit eget stempel i en skæreplade, der minder om viskelæder. Stempler kan bruges til at dekorere alt med! Du får idéer til sød gaveindpakning med stempler, inspiration til hjemmelavet brevpapir, kort og gavemærker, og du laver dit eget stempel og nogle kort eller gavemærker, som du får med hjem.

Alt du behøver at vide:

Tid: Lørdag d. 7. marts 2015 kl. 11-14
Sted: Butik Flittig. Sønder Boulevard 68, København
Antal: max 8 personer
Materialer: Jeg medbringer skæreknive, viskelæder, tuscher, papir mm., der kan bruges på workshoppen

I Butik Flittig er det muligt at købe et sæt med knive til at skære stempler med, hvis du vil lave flere derhjemme. Sara sælger også skæreplader, stempelpuder og alt muligt andet lækkert grej til dine krea-projekter, og der er rig mulighed for at kigge på det hele, mens vi holder workshop.

Pris: 300 kr. inkl. kaffe/te og kage

Tilmelding:
Send mail til pukhyllested@gmail.com
Tilmelding er først gældende ved betaling.

ART JOURNAL-WORKSHOP ONSDAG D. 15. APRIL 2015

Vil du lære at lave din egen art journal? 
Måske er du nysgerrig på, hvad en art journal egentlig er?
Nogle kalder det for en scrap book, andre en smash book, og i Japan kaldes det for en hobonichi. Man kan lave en visuel dagbog på mange måder.

Min stil er inspireret af den japanske retning. Jeg skriver lidt og krydrer siderne med stempler, klistermærker, små tegninger og minder fra en ferie eller små oplevelser jeg har haft.

På workshoppen får du udleveret en notesbog, og så skal vi i gang! Der vil være masser af materialer, der kan bruges frit, men det er også rigtig godt, hvis du selv tager noget med. Man kan lave en bog (art journal) omkring et tema - f.eks. en rejse, madopskrifter, sit barn eller noget helt andet. Man kan også bruge sin art journal som en ganske almindelig dagbog, så tag gerne noget med derhjemmefra.

Jeg medbringer mine art journals som inspiration, men du kan jo også kigge lidt på billeder på nettet, inden du kommer. På Pinterest er der mange forskellige og meget smukke eksempler på art journals.

Alt du behøver at vide:

Tid: Onsdag d. 15. april 2015 kl. 18-21
Sted: Butik Flittig. Sønder Boulevard 68, København
Antal: max 8 personer
Materialer: Jeg medbringer tuscher, papir, klistermærker, udklip mm., der kan bruges på workshoppen. Notesbog udleveres ved workshoppens start.

I Butik Flittig er det muligt at købe masser af inspirerende materialer til at dekorere siderne i din art journal med. Sara sælger også skæreplader, stempelpuder og alt muligt andet lækkert grej til dine krea-projekter, og der er rig mulighed for at kigge på det hele, mens vi holder workshop.

Pris: 300 kr. inkl. kaffe/te og kage

Tilmelding:
Send mail til pukhyllested@gmail.com
Tilmelding er først gældende ved betaling.

JEG HÅBER VI SES!

2 kommentarer:

  1. Det er så flot, det du laver! Meget inspirerende :-)

    SvarSlet
  2. Steffie Ravn Møller17. februar 2015 kl. 21.11

    Øv at hverken mig eller min svigerinde kan den dag du afholder stempel workshop :( Har du planer om flere workshops i den nærmeste fremtid? :)

    SvarSlet