tirsdag den 26. juni 2012

Giveaway - vind en smykkepose; "un petit sac"


Jeg har i et års tid hæklet de små smykkeposer med ædelsten i. Mange har købt dem af mig, og endnu flere har sagt, at de ønskede sig én 
- nu har du chancen for at få dig din egen smykkepose!

Jeg udlodder en som gave i denne giveaway - alt du skal gøre er at lægge en kommentar nedenfor, hvor du fortæller, hvilken sten, du gerne vil have i din smykkepose og måske et par ord om hvorfor. Del gerne linket til konkurrencen på din blog eller på Facebook. Det er sødt af dig:)

Jeg ved, at stenene virker, men har ikke fået lov til at referere fra de kvinder, der har oplevet det. Måske vil de give sig til kende i kommentarerne?

Jeg ønsker alle held og lykke!
Jeg trækker en vinder ved 1000 faste læsere - det kan vel ikke vare så længe?

Herunder kan du læse mere om smykkeposen og de forskellige stens egenskaber:


Un petit sac

 • er et smykke fra The Puk Project
 • er håndlavet unika
 • fik sit navn i et fly fra Madrid
 • er hæklet i sol
 • kombinerer ædelstens egenskaber og moderne smykkedesign

Oversigt over ædelstenenes egenskaber
Aventurin
Lykkesten for krebs. Opmuntrer, giver overskud, god for øjnene. Rigtig eventyrsten som fortæller intet er umuligt, hvis vi er parate og gør en indsats vil alt lykkes, både i kærlighed, spil og succes på jobbet. Giver tro på egne evner og åbner for en strøm af gode ideer.

Amethyst
Lykkesten for vandmand, fisk, vædder, skytte, jomfru og skorpion. Har fra gammel tid været værn mod fuldskab. Har en bedøvende/beroligende virkning. Beskytter mod uønskede indflydelser og har en rensende effekt på krop og sjæl. Kaldes også for trosstenen, giver tillid og selvtillid, hjælper med at træffe rigtige beslutninger. God mod hovedpine og huden. Læg en ametyst i lommen hvis du står overfor en svær opgave.

Hæmatit
Lykkesten for vædder og skorpion. Meget maskulin sten. Holder opmærksomheden fanget, modarbejder dagdrømmeri, kræver handling af sin ejer, men giver også mod og handlekraft til at realisere sine drømme. Styrker blodomløb, virker som sovemiddel hvis lagt under hovedpude. Blodstillende, god til sårhealing og bylder. Hjælper hjerteuro, benkramper, nakkespændinger og rygsmerter.

Rosenkvarts
Lykkesten for tyr og vægt. Blid sten, god mod sår og rifter. Kærlighedssten, giver plads til rolige/blide følelser som fred, tilgivelse og skabertrang. Symboliserer kærlighed uden grænser. Hjælper mod dårlige stråler og vibrationer.

Tigerøje
Lykkesten for Tvillingerne, Løve og Jomfru. Giver skarpsindighed, overblik og en klar tankegang. Den får sandheden frem og hjælper med til at se og forstå egne fejl. Den beskytter mod udefra kommende farer og giver mod til at fortsætte, selv om tingene kan se dystre ud.

Karneol
Udholdenhed. Beskytter mod misundelse, frygt og raseri og fordriver sorg fra de følelsesmæssige sider. Giver øget energi, personlighed, kreativitet og medfølelse. Stimulerer nysgerrighed og deraf efterfølgende initiativ.

Agat
Der findes mange forskellige slags agat. Agat giver styrke, mod og tålmodighed. Styrker ens ansvarsfølelse og forståelse for egne handlinger. Virkeliggør hvordan ens personlighed dannes ud fra egne handlinger.

Okseøje
Okseøje er en tigerøje der er opvarmet. Sikkerhed. Okseøje er god til at formilde og berolige. Giver klarhed og overblik. „Alt hvad jeg ønsker, kan jeg få.“ Øger evnen til at kunne fokusere og skelne væsentligt fra uvæsentligt. 

I smykkeposen ligger stenen, du selv har valgt, og et lille stykke papir, hvor egenskaberne er beskrevet. En "Un petit sac" koster 200 kr.

This is your chance to win a small, crocheted bag for a gemstone. All you have to do is to tell me which stone you prefer and why. The winner will be announced when I reach 1000 followers.
Good luck. 

128 kommentarer:

 1. Sød give Swayze. Jeg er med.
  I min skal der en rosenkvarts, da det er tyrens sten, men sørme også min mands. Han er vægt. Lidt underligt at vi har samme sten.
  Jeg har ikke bemærket dine små smykkeposer før, men den er altså sød.
  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Jeg er Vandmand og mener jeg har brug for lidt amethyst i mit liv fortiden.
  Vil meget gerne prøve lykken !

  SvarSlet
 3. Sikke en fin giveaway, jeg vil meget gerne være med. Jeg kunne godt tænke mig en hæmatit, da det for det første er en af stenene til skorpion, men også fordi det med søvnen ikke altid er lige let for mig - og samtidig kan det der dagdrømmeri også godt taget lidt overhånd på arbejde:) Så den lyder til at være en god sten til mig.

  SvarSlet
 4. Jeg vil også meget gerne deltage! Jeg er stenbuk? Er der ikke nogen sten til mig? I så fald ønsker jeg mig en rosenkvarts - fordi den er flot! ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg vil SÅ gerne vinde en. Jeg har allerede en, men jeg kunne sagtens bruge en til i nogle andre smukke farver.

  Jeg vil gerne have en amathyst i. Det er der også i den, jeg har. Men jeg har noget med den sten :-)

  SvarSlet
 6. Allerede sidste år i Odense havde jeg fingrene i de små, fine poser, så jeg vil meget gerne vinde en:) Og det må gerne være med en karneol i. Den taler på en eller anden måde til mig:)

  SvarSlet
 7. Mums en lækker give away! Jeg vil gerne have en ametyst, hvis jeg er så heldig. Er min all time favorite sten :-)
  Kh Eva

  SvarSlet
 8. Sikke en fin give away:) Månesten er ikke på, men da jeg, du tidligere har haft, sniger jeg alligevel ønsket ind om en sten, der hjælper på frugtbarhed. Det ville jo være perfekt med sådan en om halsen, når vi om lidt starter 8. behandling:)

  SvarSlet
 9. wow en giveaway.

  Jeg er vandmand, så derfor en Amethyst. Kunne godt bruge den mod hovedpine den sidste tid i min graviditet.

  SvarSlet
 10. Jeg bliver da nødt til at vinde en ametyst. Hvem har ikke brug for værn mod fuldskab ;)?
  Står også over for store vigtige beslutninger.... så den kunne være rar at have i lommen.

  SvarSlet
 11. Hvor er det fint!
  Jeg ønsker mig en rosenkvarts.
  :) maj

  SvarSlet
 12. Hvor er det e fin giveaway,
  jeg ønsker mig en ametyst.. :)

  SvarSlet
 13. Jeg ønsker mig en amethyst:-) - både fordi at den symboliserer Fisken, men også fordi, at de ting du skriver kunne hjælpe mig, i nogle af de situationer jeg snart vil støde på i mit liv (eksamen og jobsøgning...).

  SvarSlet
 14. Skøn lille pose, hvis jeg er heldig ønsker jeg mig stenen rosenkvarts.

  SvarSlet
 15. Hej Puk.
  En smuk give away, med hjertet det rette sted...
  Jeg er tvilling, så tigerøje er min sten.
  Det den kan hjælpe med er nogle af de udfordringer jeg står overfor...

  SvarSlet
 16. Kære PUK - neiii du gjorde det :-) !! Jeg melder mig til og ønsker mig en tigerøje - jeg er tvilling ligesom Rikke - eller også en okseøje.... Jeg har altid ønsket mig en af disse.. håber jeg er heldig.. jeg smider min giveaway afsted i dag og linker videre til dig derfra... hurra for give aways :-)

  SvarSlet
 17. Jeg vil også blive jublende lykkelig over at vinde en af dine fine smykkeposer - I min skal der være en rosakvarts fordi jeg er vægt, men også fordi jeg synes det er en smuk sten:-)

  SvarSlet
 18. Uhh jeg ville gerne vinde en med tigerøje.. Måske den kan hjælpe på ammehjernen og så er jeg løve! Perfekt kombi ;)

  SvarSlet
 19. wauw - jeg håber der ryger en lille pose afsted mod mig med en okseøje i - Det ville være dejligt med lidt hjælp til at se gennem alt det uvæsentlige i hverdag en kunne koncentrere mig om alt det nære og vigtige :)

  kh Anja

  SvarSlet
 20. Årh den er fin. Jeg ville gerne vinde en Aventurin som sku med på eventyr i Canada! Så kunne det være at man var lidt mere sikker på at se en af de der bjørne som IKKE har lyst til at spise mig :)

  SvarSlet
 21. Kunne virkelig godt bruge en aventurin sten lige nu...

  SvarSlet
 22. De er så fine dine smykkeposer! Jeg er født i fiskens tegn, og ønsker mig derfor en med amethyst i. Den passer uhyggeligt godt til de ting jeg står over for lige nu med en svær eksamen og et break-up der kontant stjæler mit fokus!
  Jeg krydser fingrer!

  Venlig hilsen Rikke (rikke_molbak@hotmail.com)

  SvarSlet
 23. Hvor er det en fin ide! Jeg vil krydse for at jeg vinder en ametyst, jeg er nemlig fisk og studerende, så jeg kunne godt bruge noget til at hjælpe mig med at holde roen. ;)

  SvarSlet
 24. Jeg har aldrig prøvet at eje sådan en slags sten før. Så måske jeg får chancen nu? I så fald vil jeg gerne starte ud med en amethyst som jo passer til vædderen ( mig! ).

  SvarSlet
 25. Ønsker mig Tigerøje til min datter!

  SvarSlet
 26. Det må være okseøje for mit vedkommende - jeg skal lære at sætte mig selv "først" primært i arbejdsmæssige situationer og generelt bare lære at sige nej.

  SvarSlet
 27. jeg deltager gerne jeg er stenbuk men kan ikke finde en sten til mig ...

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 28. Jeg ønsker meg en :) Men stenen kan du velge selv, da jeg tror at det vi trenger vil komme til oss. Altså "stenen" vet at jeg kunne trenge den ;) God sommer :)

  SvarSlet
 29. Hvor er det en fin og skøn ide :-) Amethyst til mig, helt klart!

  SvarSlet
 30. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 31. De er så søde. Jeg går helt klart efter en rosenkvarts. For det første har min søster for længe siden sagt at den beskytter mod stråler fra fjernsynet...og computeren. Og jeg arbejder tit ved en computer på arbejdet. Og for det andet, jeg er født i vægtens tegn. Så en rosenkvarts vil være mit valg, hvis jeg vinder.

  SvarSlet
 32. Kære Puk
  JEG MELDER MIG STRAKS SOM VINDEREN:)) Jeg har jo min egen "Un petit sac" -og mine veninder har også været så heldige at få en(-de er fantastiske gaver). Jeg har en Aventurin i min "sac" og den har gjort mig godt i en tid med meget usikkerhed i min hverdag...det lyder tosset, men kan mærke når jeg ikke har den på.
  Lige nu ville en "sac" med Okseøje passe godt ind i mit liv.
  Kærlig hilsen
  Pernille
  pemilla@hotmail.com

  SvarSlet
 33. Ih det kunne være så fedt at vinde en aventurin. Jeg krydser fingre! Tjek evt. min give away ud lige her: enmorblivertil.blogspot.com.
  Anna

  SvarSlet
 34. Nej hvor er den fin!
  Hvis jeg skulle vinde ønsker jeg Rosenkvarts af flere grunde.
  Fordi jeg er tyr, men planen er at den skal være til min søn der i sit 6 mdrs korte liv har været så skrækkeligt meget igennem. Han fortjener det bedste!

  SvarSlet
 35. Jeg ønsker mig en med karneol,. Jeg kunne godt bruge noget mere udholdenhed.

  SvarSlet
 36. Åh, hvor ville jeg gerne have en rosakvarts med i min taske, når jeg i september starter mit nye liv på lærerseminariet efter at have lagt 16 år i reklamebranchen bag mig og starter på noget nyt!

  SvarSlet
 37. Jeg skulle have en hæmatit i min. Jeg er vædder, og dens egenskaber passer godt til mit liv lige nu. Der er forandringer på vej!

  SvarSlet
 38. Det ville være fantastisk, at vinde.. og jeg ville selvfølgelig vælge Amethysten. Jeg tror virkeligt på, at de her sten virker. Jeg har allerede en rosenkvarts og den er skøn.
  Jeg er jomfru i ascendant, og jeg oplever tit at jeg har brugt for et lille boost med selvtilliden og så lider jeg af hovedpine og dårlig hud. Så perfekt for mig.

  SvarSlet
 39. Åh jeg trækker det tilbage. Aventurinen er og forbliver stenen for mig..

  SvarSlet
 40. Fantastisk give away og jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder. Og når jeg vinder, så må du meget gerne lægge en Aventurin i. Jeg er krebs og har virkelig brug for succes på jobbet i øjeblikket. Så jeg HÅBER virkelig smykkeposen bliver min :-)

  SvarSlet
 41. Jeg ønser mig "tigerøje" så jeg kan bære den på når jeg indimellem mister overblikket ; )

  Jeg laver et link fra min blog, så nogle flere kan opdage din give-away ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov! Jeg troede endda at jeg allerede var fast læser, for jeg følger dig via bloglovin' - men det var jeg ikke... men det er jeg så nu ; )

   Slet
 42. Vil gerne deltage - hvis jeg er så heldig at vinde
  ønsker jeg gerne en amatyst.

  Mvh
  Sine
  seg@c.dk

  SvarSlet
 43. Hej
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at min indeholdte Rosenkvarts, hvis jeg gik hen og vandt. Jeg er vægt, og kunne godt bruge noget som kan hjælpe mig på vej til rolige/blide følelser som fred, tilgivelse og skabertrang, som du har skrevet denne sten kan. Det ville være dejligt :)

  SvarSlet
 44. Hejsa!
  Sikke en fin idé :)
  Hvor vil jeg dog gerne vinde.
  Tror karneol er stenen for mig.
  Krydser fingre.
  Med venlig hilsen
  Zessa

  SvarSlet
 45. Som studerende skal man til mange eksamener, og har store problemer med at fokusere til disse. Har prøvet forskellige ting uden held..
  Ville blive glad for at vinde denne lille sag med en Amethyst sten i, ud fra hvad jeg kunne læse kunne denne måske hjælpe :)
  Krydser fingre!!

  SvarSlet
 46. En rosenkvarts ville lige være noget for mig. Jeg har drømt om dine un petite sac siden jeg så dem første gang og krydser derfor fingre for at jeg har det vindende lod.

  SvarSlet
 47. Åh jubii Puk! Det betaler sig at ønske.... Jeg ønsker mig som vægt en rosenkvarts og håber at skabertrangen vil være på sit højeste den kommende tid...

  SvarSlet
 48. Jubii hvor fint..... Jeg kunne godt tænke mig en Aventurin.... For det første er det mit stjernetegns lykke sten og for det andet kunne jeg godt bruge denne lille lykkebringer, for at få bugt med min stress... :o)

  SvarSlet
 49. Jeg ønsker mig un petit sac med en Karneol.
  Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg har brug for fornyet energi. Jeg giver meget af mig selv hver dag i mit arbejde som vuggestuepædagog og det er skønt. Men er drænet for energi og lysten til at være kreativ, når jeg så kommer hjem.
  Alt denne mentale og fysiske træthed bringer en masse negative ting med sig og en Karneol er jeg sikker på, vil kunne afhjælpe sådanne for mig.
  Jeg har aldrig "prøvet" at have ne ædelsten, i hvert fald ikke med den tanke, at de kan styrke mig. Jeg ville elske at opleve dette med denne præmie

  SvarSlet
 50. amethyst.Den har "hjulpet" mig før :)

  SvarSlet
 51. Agat til mig. Hvorfor ved jeg ikke? Ingen andre vil have den? :-) Mette

  SvarSlet
 52. Aventurin ønsker jeg mig hvis jeg er den heldige. Jeg er krebs og følsom og tror efterhånden på mange alternative ting idet lægerne flere gange har opgivet mig, men den alternative verden har hjulpet bl.a. månesten ifm. barnløshed. Har nu en skøn datter på 2år...

  SvarSlet
 53. Det må være en amethyst. Hvis jeg skulle være heldig.

  SvarSlet
 54. Ja tak, hvis jeg skulle være den heldige, lader det til at en karneol kunne være noget for mig. Jeg trænger til noget energi, noget udholdenhed og til at få jaget noget gammel sorg på porten.

  SvarSlet
 55. Jeg vil gerne være med. jeg ønsker mig en Amethys, jeg er nemlig en vandmand.

  SvarSlet
 56. Kunne godt tænke mig Amethysten, fordi det er alt jeg kæmper med i mit liv. Kunne godt bruge et skvat selvtillid og især den beroligende effekt. Min krop er nemlig konstant på vagt.

  kreativhygge@hotmail.com
  kreativitetligemedhygge.blogspot.com

  SvarSlet
 57. Jeg krydser fingre for at der lander en smuk lille smykkepose med en Rosenkvarts i i min postkasse. Rosenkvarts fordi jeg er tyr og arbejder med at finde en større fred i kroppen - efter at have oplevet stor sorg.
  Jeg nyder at følge din blog og har gjort det længe - til stor inspiration kh. Mette

  SvarSlet
 58. Jeg vil også gerne være med :) Vil gerne vinde en med rosenkvarts - lidt ekstra kærlighed kan vel ikke skade? ;)

  Kig også gerne ind til min lille give away her:
  http://kreativitaz.blogspot.dk/2012/06/en-spontan-give-away.html

  Vh Jennifer

  SvarSlet
 59. Tigerøje er lige stenen, som kan holde mig på sporet - den ønsker jeg i en lille petit sac, hvis jeg er så heldig at vinde

  SvarSlet
 60. Sikke en god give away. Jeg ønsker en aventurin da man ikke kan få lykke og held nok. :) hvis jeg er den heldige vinder.

  SvarSlet
 61. Nøj den er så fin din lille petit sac. Jeg ønsker mig en agat for det ekstra mod og tålmodighed eller en rosenkvarts, fordi jeg er vægt. :-)

  SvarSlet
 62. Det må blive en amethyst, for jeg er fisk :-)
  Kh. Heidi / pangfang

  SvarSlet
 63. Sikke en smuk give away. Jeg vil gerne vinde den til min store dreng (stenbuk) som skal ud i den store verden som volunteer, hvor han er med i et uddannelsesprojekt for forældreløse piger. Mon ikke han har brug for en lykkesmykkesten? kh Erika H.

  SvarSlet
 64. sou capricornio, amei, muito bonito!

  SvarSlet
 65. Jeg er med....i min skal ligge en ametyst, det er både fiskens (mit stjernetegn) og vandmandens (min skønne datters stjernetegn) - håber den kan hjælpe mig med at tage de rette beslutninger, da det er en af fiskens svage sider;o)

  SvarSlet
 66. Sofie Damsgaard Kongshøj3. juli 2012 kl. 20.41

  Ih, hvis jeg skulle være så heldig, kunne jeg godt tænke mig Okseøjet :-) Idet jeg bl.a. har ADD (ADHD) og en lav stresstærskel, kunne jeg godt bruge nogle af Okseøjets gode egenskaber, som overblik, klarhed og ro, til at støtte mig i hverdagen m.m.
  Jeg har ingen blog, men min mail er: sofie.dk@hotmail.com

  SvarSlet
 67. Sikke en fin ide - og hvor vil jeg gerne vinde :-)
  Hvis jeg vinder ønsker jeg mig en aventurin... Både fordi jeg er krebs, men mest af alt, fordi jeg har brug for styrken til at tro på, at det jeg kan er godt og hjælpe mig til at finde den helt rigtige idé til min virksomhed...
  mereteagger@gmail.com

  SvarSlet
 68. Anderledes og spændende giveaway! Sådan en karneol må være den sten, jeg har brug for. Til mere energi og mindre 'drama' i mit liv - yes :0) Jeg håber, jeg er den heldige!

  SvarSlet
 69. I min lille taske skal der være en Karneol.

  Jeg har en svær depression, og alt det som Karneolen gør, lyder som noget der helt sikkert ville hjælpe mig :)

  Kig forbi min Giveaway!

  SvarSlet
 70. Åh, dette vil jeg gjerne være med på!
  Når jeg leste gjennom de ulike stensortene kjente jeg at en Rosenkvarts vil være det perfekte innholdet i posen min. Litt dårlige vibrasjoner i forholdet for tiden, og kunne trengt litt lykke i jobbsituasjonen som for tiden er vanskelig...og så er jeg jo tyr, så det må da passe bra! :)

  SvarSlet
 71. Sikke fin den er.... Og fantastisk at du giver muligheden for at kunne vinde een:-) Jeg kunne godt tænke mig en Rosenkvarts da det både er min og min mands sten da vi begge er vægt:-)
  Håber på at vinde....:-)

  SvarSlet
 72. Den er bare fin! Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg gerne have en med Tigerøje. Både fordi mit stjernetegn er tvilling, men også fordi jeg går igennem en periode lige nu, hvor jeg bestemt godt kunne bruge lidt ekstra overblik og ro på tankerne. Det kunne jo være fantastisk, om den virkede! Og om ikke andet, er det i hvert fald et fint smykke :-)

  SvarSlet
 73. Jeg er tvilling og har brug for støtte ifht. barnløshed.. Så vil jeg lade dig om at vurdere hvilken sten hvis jeg er den heldige <3
  Maria Seidelin (trold_maria@hotmail.com)

  SvarSlet
 74. Moonstone. Love the little sparkles.

  SvarSlet
 75. Jeg vil meget gerne være med i din GIVE AWAY. Hvis jeg er heldig, ønsker jeg mig stenen okseøje: jeg kan godt bruge lidt overblik, og jeg vil gerne kunne skelne væsentligt fra uvæsentligt. Det er nogle søde små "tasker", du laver til stenene. Og nu får du mig som fast læser, jeg kan desværre ikke finde ud af at linke.

  SvarSlet
 76. Ja tak :) Hvis jeg vinder ønsker jeg med ametyst!
  H.rossau@gmail.com

  SvarSlet
 77. Hejsa
  Jeg prøver lykken - det kan næsten ikke gå galt, for det er min fødselsdag i dag - derfor ønsker jeg mig en lykkesten der passer sig for en krebs:)

  SvarSlet
 78. Jeg krydser alt hvad der krydses kan for jeg vinder en af dine fine smykkeposer med en rosenkvarts i :-)

  SvarSlet
 79. Så fin give away!! Jeg vil gerne være med og jeg vælger amethyst, har engang haft en, men den der blevet væk... =(

  SvarSlet
 80. Sådan en har jeg ønsket mig, siden jeg så den første gang. Jeg vælger tigerøje, fordi jeg er født i løvens tegn.

  Og så vil jeg gerne kondolere med din kat. Det var en grusom historie. Jeg forstår godt, at det gør ondt. Det gjorde det også på mig at læse den. Synd! Jeg mistede en af mine katte i december efter 13 års "parløb". Der gik mange dage, før jeg kunne tale om hende, uden at mine øjne løb i vand og lignede modne tomater, som min søn på dengang 6 år sagde. Jeg har hende i en meget fin hvid urne nu, og jeg er stadig ikke parat til at putte hende ned i den beskidte jord. Så jeg forstår godt, at du sørger over den.

  Kh Rikke

  SvarSlet
 81. Så utrolig fint.
  Ønsker mig meget en smykkepose med en ametyst.
  Har brug for stenens egenskaber - det passer så godt.
  -Pånær det med fuldskab!
  janelerche@yahoo.dk
  www.janelerche.dk

  SvarSlet
 82. Årh hvor er den fin! Jeg vil rigtig gerne vinde en med en amethyst i. Fik en amethyst som barn, da jeg er skytte, men den er desværre blevet væk under en flytning for 100 år siden.

  Tror også smykkeposen ville klæde mig ret godt. ;-)

  KH Tine

  SvarSlet
 83. Hejsa Puk,

  Jeg er skytte og Amethyst er min lykkesten, og i denne tid, har jeg virkelig brug for den rensende effekt i krop og sjæl og jeg lider desuden af hovedpine og lidt uren hud, så mon ikke den kan hjælpelidt på vej. Det håber jeg.
  Dejlige små ''tasker'' de er så fine.

  Knus fra Rikke

  SvarSlet
 84. Hejsa Puk,

  Jeg har måske taget fejl eller ikke set ordentligt efter, men kan det passe at lykkestenen for Stenbuk ikke er i oversigten - synes bare ikke jeg kan se den. Min mor er nemlig Stenbuk, og blev nysgerrig på hendes lykkesten. Som sagt måske tager jeg fejl :D

  Knus Rikke

  SvarSlet
 85. Jeg har også gang i en hjemmelavet give away lige nu. Hvis nogen skulle have lyst til at deltage kan i gøre det her: http://frkschmetterling.blogspot.dk/2012/07/give-away-no-2.html
  Mvh Tina.

  SvarSlet
 86. For en fin Gje Vekk! :) Denne vil eg svært gjerne vere med på :)
  Om eg skulle bli så heldig å vinne, vil eg aller helst ha ein ametyst - då dette er min lukkestein. Eg er fisk, og ein svært følsom og til tider hissig sådan, så ein beroligande ametyst hadde vore midt i blinken for meg :)
  Gratulerer med så mange følgjarar og more to come :)
  God sommar :)
  Klem, KristiN

  SvarSlet
 87. Rosakvarts til mig da jeg er vægt, og er helt vild med dit design, super sejt.

  SvarSlet
 88. Hej Puk,
  Sikke en skøn petit sac, hvis jeg skulle være heldig at vinde den, så vi karneol var en god sten for mig.
  Mette :)

  SvarSlet
 89. Kære Puk sikken en fin give away - Jeg vil gerne være med! Skulle jeg være den heldige, så er jeg Stenbuk? Ved ikke om der er en sten til os stædig bukke ? Ellers ønsker jeg mig et okseøje.
  Heidi

  SvarSlet
 90. Tigerøje har altid hjulpet mig, så den vil jeg vælge, hvis jeg skulle være så heldig :)

  SvarSlet
 91. Kære Puk
  Jeg vil gerne være med.
  Jeg er Tvilling, og jeg håber på at vinde et Tigerøje.

  Kh Anita

  SvarSlet
 92. tigerøje til mig tak! Det ville glæde mig at bære én af dine fine tasker med en sten i!!!

  SvarSlet
 93. Karneol tror jeg at jeg kan bruge den øger din energi og udholdenhed samt kreativiteten, som jeg engang imellem synes står stille;O)

  SvarSlet
 94. Sikke en skøn gevist - både den lille pose, som er et smukt smykke og tanken med stenene.
  Jeg kan ikke helt beslutte mig - for Aventurin passer til mit stjernetegn og jeg vil gerne have overskud, tro på min evner og åbne for strømmen af idéer. Men det kunne også være Karneol - som giver øget energi, kreativitet samt stimulierer nysgerrigheden.
  Hvis jeg vinder vil jeg lade dig vælge...

  SvarSlet
 95. Hvis jeg skulle gå hen og blive den heldige vinder... ville jeg vælge karneol. Det jeg faldt for hos den sten er, at den fordriver sorg fra følelsemæssig side og det har jeg brug for her for tiden. Der ud over skulle den give energi og det er jeg sikker på, at jeg har brug for til, at komme igennem en til tider svær tid...

  SvarSlet
 96. Hej Puk
  Her på falderebet på jeg lige nå at være med i din fine give away. Jeg har brug for at min kærlighed bliver stærkere og at frugtbarheden bærer frugt (en nævnte noget om månesten). Jeg er tvilling til fingerspidserne, men min mand er krebs...

  SvarSlet
 97. Hej - sikken en fin giveaway! rigtig god ide, jeg vil helt vildt gerne deltage og laver selvfølgelig link til din blog hos mig ;-) Krydser fingre for at jeg er heldig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov - glemte lige at skrive at det er vædder stenen jeg ønsker mig :-)

   Slet
 98. Hei.
  Jeg vil veldig gjerne være med på denne flotte give away! Jeg tror karneol er den rette for meg nå :o)
  Siri

  SvarSlet
 99. Lækre ting, du laver - altså!

  Skal helt sikkert følge med i dine kreativiteter fremover også.

  En karneol vil være super god her, tror jeg :D

  SvarSlet
 100. Aventurin. Det må være den jeg har brug for. Er krebs med rod i tankerne omkr. jobsituation, savner ideer og ja, så tror jeg bare den fine lille pose vil klæde mig.

  SvarSlet
 101. Den er fin. Jeg ønsker mig en aventurin. Er krebs i ascendanten - og har haft et år, hvor jeg føler jeg er blevet revet op med rod, har fået konstateret en immundefekt og arbejder på at opbygge overskud igen og på at (lære at) passe godt på mig selv.

  SvarSlet
 102. Den er fin. Jeg ønsker mig en aventurin. Er krebs i ascendanten - og har haft et år, hvor jeg føler jeg er blevet revet op med rod, har fået konstateret en immundefekt og arbejder på at opbygge overskud igen og på at (lære at) passe godt på mig selv.

  SvarSlet
 103. Jeg er med tak, den er saa fin den lille 'sac'- hvis jeg skulle vaere saa heldig vinde maa der godt ligge et tiger oje i den ;-)

  Fortsat god 'sommer'

  Mvh Kathrine

  SvarSlet
 104. De er rigtig fine de små amuletter:-) og en med agat for at give mig mere tålmodighed med mine børn ville jeg ønske mig:-)

  SvarSlet
 105. Åh, sådan vil jeg gerne vinde, og så med et tigerøje i, da jeg er tvilling. Derudover passer sætningen "Den beskytter mod udefra kommende farer og giver mod til at fortsætte, selv om tingene kan se dystre ud." rigtig godt for mig lige nu, da tingene ser lige nu er meget mørke og jeg har svært ved at komme videre efter jeg gik fra mit barns far pga vold i forholdet.

  SvarSlet
 106. Tigerøje - det måtte der gerne være i hvis jeg vinder. Og det håber jeg, hvor er den fin!

  SvarSlet
 107. Sådanne, count me in. Som sagt, Milly. ;-)

  P.s. synes det er et rigtig fedt koncept med amulet-stenene.
  Er stor fan af disse ting.

  SvarSlet
 108. De er så fine de små poser, og jeg er med, i min skal der være Tigerøje, da jeg er Løve og trænger til skarpsindighed, overblik og klare tanker.
  KH Anne

  SvarSlet
 109. Jeg blir gjerne med. Nydelig pose til stenen.
  Ametyst er nok den som kommer først. For her
  var det flere man kunne tenke seg.
  God sommer.
  :)

  SvarSlet
 110. Hej Puk 'Jeg vil gerne være med i lodtrækningen i dit Giv away, da dine små smykkeposer er så fine. Hvis jeg vinder kunne jeg godt tænke mig rosenkvarts, da jeg er tyr og jeg samtidig holder meget af pink og lyserøde farver.

  Hilsen

  Tina

  SvarSlet
 111. Jeg kunne godt bruge en rosenkvarts... Og det er så fint at de ligger trygt og godt i den lille taske...
  :o) Karina

  SvarSlet
 112. Kan jeg nå det endnu?? - 1000 læsere, det er jo helt vildt! Puk din blog er super fin og den lille un petit sac- SMUK! Hvis jeg skulle være heldig ville en lille amethyst gøre mig glad - go sommer :)kh mille

  SvarSlet
 113. I min skal ligge Karneol : )
  Hvor er de fine.

  SvarSlet
 114. Jeg er vægt, så jeg burde ønske mig en rosenkvarts, men jeg tror jeg har mere brug for tigerøje eller ametyst. Du må vælge, hvis - nåh nej - når jeg vinder :-)

  SvarSlet
 115. Kære Puk. Ønsker dig mange, mange faste læsere til din blog. Selv er jeg ny blog-læser og fandt din blog via en anden og din blog er nu i mine favoritter (min måde at være fast læser af thepukproject). Smuk giveaway, som jeg meget gerne vil vinde om Fortuna vil. Ønsker mig en tigerøje fordi den støtter med nogle gode egenskaber.
  Venlig hilsen Lillian

  SvarSlet
 116. Jeg Ønsker Mig Tigerøje , Da Den Tilhører Mit Stjernetegn , Så Jeg Kan Få Stører Klarhed På Livet ;o)

  Jan K.

  dykkerbasser@yahoo.dk

  SvarSlet
 117. Sikke en fin giveaway, den kunne være rar at vinde, jeg ønsker mig Tigerøje hvis jeg skulle være så heldig:-)

  SvarSlet
 118. Jeg vil rigtig rigtig gerne vinde din give away! Jeg har jo været fastlæser længe :) Jeg er skorpion så en Amethyst ville være dejligt :)
  Jeg troede jeg havde tilmeldt mig, men kan ikke umiddelbart finde min kommentar.

  kh mimi

  SvarSlet
 119. Så fin den er(0: Krydser fingre for at vinde en karneol, den ville kunne hjælpe mig lige der hvor jeg står i mit liv nu.

  SvarSlet
 120. Så skøn en "sac"! Jeg ønsker mig tigerøje, da jeg er tvilling og det er tillingens sten. Desuden trænger jeg i mit liv til optur, overblik og positivitet, hvilket har manglet i mit liv en del år efterhånden nu. Kh Charlotte

  SvarSlet
 121. Dejlig give away :) Herhjemme har vi mange ædelsten, jeg er især glad for Amethysten pga. dens høje energifelt :) så hvis jeg er heldig at vinde, ville det være fantastisk med endnu en Amethyst til samlingen..

  SvarSlet
 122. Jeg er med :-)
  Jeg vil gerne have Amethyst. Kunne godt bruge lidt selvtillid, da jeg begynder på min uddannelse i næste uge, og jeg er rimelig nervøs. Og så fordi min kæreste er jomfru :-)

  SvarSlet
 123. Tænk hvis man vandt! Jeg kunne godt bruge lidt mere styrke, mod og ikke mindst tålmodighed, så jeg ønsker mig din fine lille pose med en agat i :-)

  SvarSlet
 124. Hej Puk. Din blog er en kilde til inspiration med sjove dejlige ideer! Jeg vil rigtig gerne være med i dysten om en Amethyst, da jeg er født i fiskens tegn og kan have glæde af hjælp til at træffe den rigtige beslutning vedrørende valg af mit fremtidige hjem:) Tak

  SvarSlet
 125. Hej Puk, jeg nyder at klikke forbi din blog næsten hver dag og bliver super inspireret - jeg elsker selv at hækle. Din fine lykkepose ville jeg blive rigtig glad for - og jeg har lige nu så mange ting der hober sig op, så et tigerøje om halsen kunne måske give mig mod til at fortsætte!
  Linda

  SvarSlet