torsdag den 8. september 2011

Kære Christina (hilsen fra en prinsesse)

Tak, fordi du reddede min hår-dag! Sylvester mente, jeg lignede en prinsesse. Han syntes dog, at det var lidt upassende med brillerne, for han havde aldrig set en prinsesse med briller. "Det må være fordi, jeg er en klog prinsesse", var mit svar.


Du kan sikkert også komme til at ligne en prinsesse, hvis du ser dette klip på youtube. Jeg fandt det, fordi jeg læste indlægget her hos Rappedikke i går.

6 kommentarer:

 1. Smukt smukt smukt!! Synes også du ligner en prinsesse :-)
  Jeg har også set Christina's smukke hår og videoen på YouTube og jeg er jo nødt til at også at prøve den hairstyle! Det ser så nemt ud, men ligner en million!
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 2. Du er super smuk og klart en klog prinsesse!!

  Så også div. hårtips efter Christinas indlæg. Man kan finde ALT på youtube, skisme smart. Ville ønske, jeg havde lidt længere manke til, at kunne flette lidt her og krølle lidt der;o)

  SvarSlet
 3. Jeg er helt enig med sønnike - rent prinsesse! Jeg vil også takke Christina, da jeg også har haft snablen nede i inspirationsvideoerne her til morgen.

  SvarSlet
 4. Åh, hvor ser det/du godt ud! Det SKAL jeg ha' prøvet en af dagene. Gerne snart!

  SvarSlet
 5. Okey, det der er snyd! Hvor skal jeg finde den rette elastik når klokken er 22 om aftenen! Nu er denne hårstil jo den eneste jeg vil have i morgen..

  Hvis jeg bare får en smule af din elegance, så er jeg glad. Smuksak!

  Kh,
  Synne

  SvarSlet
 6. Det ser super lækkert ud :)

  SvarSlet