lørdag den 3. september 2011

Farveklatter

Torsdag tog jeg til Århus lige efter arbejde. Mødtes med min business partner i butikken på Hendrik Pontoppidansgade 2. Vi planlagde fredagens photo shoot og hentede et par effekter til vores set up.


Fredag kl. 9 startede en slags foto-maraton, der varede hele dagen - kun afbrudt af et møde om vores web shop og frokost på Lynfabrikken. Kl. 18 var der over 150 dejlige billeder i kassen, og jeg glæder mig så meget til at vise jer det hele.


I nat har jeg drømt om garn. Drømt om masker på nåle, fyldte varekurve og billeder af lækre tæpper og puder. Det stiger vist os begge lidt til hovedet, alt det arbejde! Og det bliver så godt, når det hele er klar. Følg med her eller hos Camilla.

3 kommentarer:

 1. Jeg er meget spændt på at se jeres webshop! -Og alle jeres billeder, er ret sikker på I kan tage nogle fede nogle, der slår samtlige andre garnshops derude.

  SvarSlet
 2. Lækker blog - jeg hopper med som fast læser.

  SvarSlet
 3. Julia: Vi prøver i hvert fald at tænke lidt anderledes og noget mere æstetisk, end det man ser i mange andre garnbutikker. Jeg lover det bliver lækkert:)

  Katrine: Mange tak. Velkommen til!

  SvarSlet