mandag den 1. februar 2010

Har lidt ondt af mig selv...

Et par stemningsbilleder fra vores hjem... Ligger syg med influenza. Det er så kedeligt!

Katten hedder Bellis og blander sig tit, når jeg hækler...

Min nyeste håndarbejdsbog: Meet me at Mike's af Pip Lincolne. Supersøde projekter, som jeg glæder mig til at komme i gang med.

Jeg håber, du vil skrive til mig, hvis du har en god idé til en opskrift på noget hæklet, som skal med i min hæklebog. DER ER INGEN GRÆNSER FOR, HVAD MAN KAN HÆKLE, hvis du spørger mig...
Dog gider jeg ikke prøve at hækle et spisebord (det tager for lang tid, og jeg er ikke sikker på, at det holder...) eller en faldskærm (den bliver for tung, og der går ufattelig meget garn til), eller et bæltekøretøj (da jeg er af den overbevisning, at man skal hækle for fred: Altså, hvis vi kunne få flere til at hækle, ville der være mindre krig i verden, men der er ingen grund til at hækle et symbol på krig).

16 kommentarer:

 1. Jeg har et par ideer: Kirsebær, et træ, en kop, en te-kande eller en dukke (måske fra Afrika) :-)

  SvarSlet
 2. Hov, glemte lige at ønske dig RIGTIG GOD BEDRING!!!

  SvarSlet
 3. øv for den influenza. Jeg kunne godt tænke mig at se et hæklet testel til dukkerne, en hæklet lygte (det må nok hellere være i metalgarn) til terrassen og et hæklet sæde til barnestolen på cyklen.

  SvarSlet
 4. ej hvor sjovt min søsters kat hedder også bellis, god bedring.

  SvarSlet
 5. Først vil jeg da lige ønske dig rigtig god bedring! Sød kat, den ligner min egen Demo ;)

  Og så har jeg en idé til din bog; en kæmpestor fluesvamp, som man kan bruge som skammel. Jeg ønsker mig inderligt sådan en, men har ingen anelse om hvordan jeg skal gå til veje. Forestiller mig at bunden skal fyldes med f.eks risposer, inden almindeligt fyld, for at kunne stå ordentligt?! Hvis du har mod på sådan et projekt, og vil lave en slags byttehandel, så skriv endelig til mig ;D

  SvarSlet
 6. jeg har endnu ikke set nogle hæklede blomsterbuketter. det kunne jeg godt tænke mig at se, eller blomsterranker eller sådan noget.
  og så synes jeg det ville være fint hvis der var noget årstidspodelt hækling i din bog, fx en adventskrans til jul, og et hult påskeæg med lynlås i midten, så det kan åbnes og der kan puttes slik i!
  og kroner til fastelavn-

  og så synes jeg godt du kunne hækle smarte bikinier.

  SvarSlet
 7. Øv altså - influenza! Det er noget af det værste. Håber du kommer hurtigt over det.

  Glæder mig virkelig til at se jeres hæklebog.Jeg tænkte på en form for hæklet ugle (gad vide om det allerede findes? Eller måske fisk med magnet indeni så man kan lave en fiskestang (set i en syet udgave hos Rie Elise).

  SvarSlet
 8. Jeg synes helt bestemt guldmedaljen - den er så fantastisk! Og adventskransen!
  Desuden synes jeg det ville være rigtig fint med hæklet potteplante til vindueskarmen :-)

  Rigtig god bedring til dig.

  Mange hilsner fra
  Louise

  SvarSlet
 9. Søhesten: Kirsebær har jeg faktisk lavet som en broche:) De andre idéer er også gode. Og tak - har snart været syg i en uge nu - øv.

  Anne D: Også super idéer, som jeg vil gå videre med. Tak:)

  Violykke: Tusind tak!

  Julia: Tak:) Det bliver et stort arbejde med en fluesvamp, der skal bruges som skammel. Den skal jo være ret hård indeni, hvis man skal kunne sidde på den, men jeg tror jeg har en idé. Jeg vil i hvert fald undersøge, om det kan lade sig gøre.

  Sisse-Sofie: Blomster har jeg også tænkt på, men synes ikke jeg har kunnet lave nogle gode, men må vist prøve igen, for det er en rigtig god idé. Dine andre idéer er også rigtig gode, synes jeg. Tak!

  Louise: Ja, der må næsten en ugle med. Jeg har ikke set en opskrift på hæklede ugler endnu - i hvert fald ikke i en dansk bog.

  Louise: Jeg er glad for, at du kan lide guldmedaljen. Den er jeg nemlig også selv vild med. Jeg har hæklet kaktusser og sat dem i urtepotter, og måske kunne man lave andre potteplanter af en slags. Tak for idéerne:)

  SvarSlet
 10. Du kan hækle en mus med en klokke i til Bellis. Og en meget lang hale, så man kan trække rundt med den.

  God bedring.

  SvarSlet
 11. hvad med et betræk til en tidskrift-holder - de er altid så kedelige at se på i reolen og jeg er ikke så god til det der tapet fedteri :-)

  SvarSlet
 12. Rigtig god bedring - jeg holder på flere af de fine bogmærker og så nogle små sjove dyr! har du lavet kontrakt med et forlag eller laver du oplæg!?? Lyder i alle tilfælde spændene med en hæklebog :0)

  SvarSlet
 13. Mette C: Ja, det ville Bellis sikkert synes var en fed idé!

  Lykke: En alternativ idé. Kan være det skal prøves...

  Losarinas mor: Tusind tak.

  Karen Marie: Ingen kontrakt. Aner heller ikke hvad man gør, men jeg arbejder på opskrifter til fede hækleprojekter og vil gerne kæmpe for at få det til at blive en bog. Hvis du har nogle fif, må du endelig sige til:)

  SvarSlet
 14. Hej Puk, hvad med et gammeldags kamera med stor linse???
  - En høj lysestage, den skal vel bare have ris fra top til bund???
  - Sutsko ala bundgårds retro med rem om ankelen???
  - Brocher med dyr???
  - En ramme til et spejl/billede???
  En lille bordlampe???

  Det med at finde et forlag...Der var en gang, hvor jeg troede jeg skulle lave en strikkebog med en bestemt slags fremgangsmåde.... det blev så kun til en enkelt model og så stoppede min barsel, min tid og mit drive, så.... Men jeg nåede at kontakte flere forlag og generelt er de meget søde og interesserede. Mit råd til dig er at have din idé og indhold så færdigt som muligt, have meget materiale altså, så der også er noget man kan sortere fra. Ja det er det jeg kan sige lige nu i hvert fald. Rigtig god fornøjelse med det. Kh Rikke

  SvarSlet
 15. Rikke W. Tusind tak for de fine idéer. Også det gode råd om forlaget. Jeg har fået afslag fra et forlag, så jeg vil helt sikkert have mere materiale med, når jeg prøver at kontakte et nyt. Det er så også krisetider lige nu, så man ved jo ikke, om forlagene også er lidt tilbageholdende af den grund...

  SvarSlet