tirsdag den 2. oktober 2012

Smukke englebroderier


Åh ja, man må vist ikke så gerne tale om den endnu..., men jeg har da set et par håndarbejdsblade, der er i fuld gang med juleidéerne. Og hvis man skal nå at lave store håndlavede ting, som f.eks. broderier, hæklede tæpper eller patchworkpuder, så skal man jo i gang, hvis det skal være færdigt inden jul.

Jeg skal ikke selv i gang med at brodere, men på et loppemarked i søndags fandt jeg den søde engle-klokkestreng til 5 kr. og den kunne måske give dig lidt inspiration til en julegave?

Maybe it's too early to talk about it..., but I have already seen a couple of crafting magazines showing their christmas ideas. And if you're planning to make big projects like crocheted afghans, embroideries or patchwork cushions you have to start now.

I'm not planning to make embroidered gifts for christmas, but I was lucky to find this angel embroidery on a flea market. Maybe a bit of inspiration for you?

6 kommentarer:

 1. Hvor ER den fin! - elsker engle! Faktisk har jeg selv gjort et lignende fund! Samme lille, fine klokkestreng bare med en lidt anden type engle..til 10,-! Har flere gange villet klippe i den men kan simpelthen ikke nænne det...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal i hvert fald heller ikke klippe i denneher! Og så kan jeg godt lide, at farverne ikke er så julede.

   Slet
 2. Svar
  1. Tak:) Jeg synes også det var et fint lille fund.

   Slet
 3. Den er helt vildt fin!!! Og hvor var det billigt!! Den må man da snilt lige kunne kreere selv :-)

  SvarSlet