mandag den 8. oktober 2012

En bog jeg har lyst til at flytte ind i


Jeg er den største fan af Ebony, der har bloggen Hello Sandwich. Hun laver de skønneste ting af papir, masking tape, stof, stempler og klistermærker. Lige noget for mig!
Så snart hendes nye bog var på gaden, bestilte jeg den fra hendes webshop, og jeg var heldig at få den signeret. Ja ja, sådan noget betyder faktisk noget for sådan en kreanørd som  mig...
Bogen er på japansk, hvilket jeg ikke forstår et ord af, men hvad gør det, når billederne er så superinspirerende og lækre at se på? INGENTING!
Jeg får som sagt lyst til at bo inde i den her bog, eller måske flå en side ud og spise den - så lækker er den, men måske laver jeg bare nogle af de fine projekter fra den i stedet. 

I'm a big fan of Ebony from Hello Sandwich. She makes the most wonderful crafting projects with paper, stamps, stickers, fabric and masking tape. Exactly what I like!
As soon as her new bog was out, I ordered it from her webshop and I was lucky enough to have it signed. 
The book is written in Japanese, which I don't  understand a single word of, but it doesn't really matter, when the pictures are so inspiring and delicious to look at!
I feel like moving in - into this book's lovely universe of pastels and gorgeous Japanese interior style.

13 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå du er vild med den bog, den ser også virkelig fin ud den måtte også godt bo hjemme hos mig. Jeg ser desvære at den allerede er udsolgt, ved du noget om om den komme igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var desværre først, da jeg skrev indlægget, at jeg så, at den var udsolgt. Jeg ved ikke, om der er nye på vej, men hvis du er på Facebook, kan du evt. følge Hello Sandwich der og høre nyt om, hvornår der kommer flere bøger.

   Slet
 2. Sikke et overflødighedshorn!

  SvarSlet
 3. So jealous, I've been wanting/ eyeing that book for a while, but thought the price tag a bit too much, is it worth it??

  SvarSlet
  Svar
  1. I think it's worth it! It boosts my creativity, and I feel inspired to making a lot of the crafting projects from the book. Do you know the first crafting book she made? It's pretty much the same, but in this new one, there are more sewing projects.

   Slet
 4. Den ser fantastisk ud! Allerede udsolgt? ØV!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jeg også ærgerlig over, når nu jeg linkede til bogen. Håber den kommer igen.

   Slet
 5. Det ser ud til, at man kan få den på Amazon:
  http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_0_7?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=hello+sandwich&sprefix=hello+s%2Cstripbooks%2C226

  SvarSlet
 6. smukke billeder - der kunne jeg også bo.. SMUKT

  SvarSlet