torsdag den 2. august 2012

Snail mail

På flere blogs har jeg læst om "Snail Mail Swaps", og det går ikke ud på andet end, at man sender et brev til hinanden. Som regel er der i brevet vedlagt nogle små, hjemmelavede dimser, og brevet og kuverten er fint dekoreret. Der er altså virkelig gjort noget ud af det, og så er brevet sendt med posten. Se et lækkert eksempel her. 


Jeg har før skrevet breve til piger, der læser med her på bloggen. Måske gør jeg det igen. Men denne gang skal der sendes et brev retur, tror jeg. Jeg skal nok sige til, hvis jeg sætter gang i en snail mail swap. Synes du det er god idé?


Jeg har lavet min egen kasse til alle brevene:)


I've read about "Snail Mail Swaps" on different blogs. I feel like trying it out. See how it can be done. I like to write letters and I've done it before. Check out my blog if you would like to participate in a snail mail swap - maybe something's coming up. 


The wooden box is for all the letters:)

14 kommentarer:

 1. Sikken en sød ide! Og virkelig et lækkert brev der vises i det link, du har indsat.

  SvarSlet
 2. Det er SÅ hyggeligt at få og skrive "ægte" breve. Supergod idé!

  kh.
  Anne Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Super søde ide :o) ville elske hvis der lå sådan et brev i min postkasse :o) og ikke mindste ville jeg synes det ville være hyggeligt at lave et og sende retur :o)

   Slet
  2. Synes også det er en super ide! Det er så hyggeligt at få brev med posten... først er der forventningens glæde, mens man venter. Dernæst glæden over at der er andet i postkassen end rudekuverter og reklamer og sides, men ikke mindst glæden ved at gå på opdagelse og finde ud af hvad der gemmer sig indeni :)

   Slet
 3. Helt sikkert en god idé! Det er så hyggeligt at sende små kreative ting og breve til hinanden.

  SvarSlet
 4. Rigtig god ide. Jeg elsker at få og sende breve. Email går hurtigt men snail mail er så hyggeligt

  SvarSlet
 5. Ja det synes jeg helt bestemt. Lidt ligesom i gamle dage med penneveninder:-)

  SvarSlet
 6. Prøver lige igen ;O)
  Rigtig god ide.

  Mona

  SvarSlet
 7. Syntes også det er en super hyggelig ide, den kunne jeg godt være med på.
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.dk

  SvarSlet
 8. Jeg lover at skrive tilbage hvis du skriver til mig ; )

  Som barn havde jeg mere end 20 penneveninder - det var så dejligt når postbudet kom og så havde man ro lige til næste dag... nu kan man åbne sin mailbox hele tiden, det er ikke helt det samme!

  Nostalgi ; )

  SvarSlet
 9. Super ide, vil rigtig gerne være med. Som folkepensionst har jeg jo tid til al det sjove KH bedstemorkaren

  SvarSlet
 10. Det er da en vildt god ide. Jeg er helt klart med, hvis der skal swappes. Der er ikke noget bedre end at få et rigtigt håndskrevet brev i postkassen. Jeg blev faktisk lidt inspireret, og tror at i morgen skal bruges til at skrive og sende et par breve eller to. Jeg kan nok finde et par stykker, der fortjener et brev.

  SvarSlet
 11. Hvor fint; I en tid hvor de fleste mennesker zapper rigtig meget imellem forskellige elektroniske medier, hvilket helt sikkert også har sine fordele, kan jeg indimellem savne noget dybde og nærvær, og det må man da sige i den grad har været til stede i det fine eksempel du viser. Tænk at et andet menneske har siddet og gjort sig umage for netop at glæde dig, det er da smukt og meget nærværende :-)

  SvarSlet
 12. Jeg elsker både at skrive og modtage fine breve, man bliver så glad, når der er et "lille eventyr" i postkassen.
  Super idé, jeg vil gerne være med:-)

  SvarSlet