fredag den 6. juli 2012

Samarbejde med den dejligste garnbutikI går tog jeg et smut til Ballerup. Turen gik til Fox & Jane, en dejlig garnbutik, der åbnede i oktober sidste år. Jeg kendte butikken fra diverse blogs, der har rost butikken og damerne bag. Jeg havde set en masse fine billeder fra deres strikkearrangementer og glædede mig til at se butikken irl.


Og sikke da en garnbutik! Garn i alle farver og kvaliteter. Lækre knapper, fine bøger. Fede omgivelser og masser af plads til kurser og strikkecaféer. Og så fik jeg mig en længere snak med Jane og Trine, der er kvinderne bag butikken. De kunne godt bruge nogle nye og anderledes hækleopskrifter og tænkte, om jeg mon ville lave nogle? OM jeg vil!? Så nu er jeg i gang med hæklenålen, og idéerne sprøjter ud!


Når opskrifterne er klar, vil de komme til salg i Fox & Jane. Mere om det senere. Jeg må tilbage til garn og nåle:)


Yesterday I visited Fox & Jane - a yarn shop in Ballerup. They sell all kinds of yarn, beautiful buttons, nice books and everything else you need for your yarn projects. The ladies who own the shop, asked me to make some new and different crochet patterns, and I'm so thrilled about our cooperation!

7 kommentarer:

 1. Spændende ! Sjovt, du lige var i mit nabolag :-)

  SvarSlet
 2. Det er en SKØN butik. Jeg har været på strikkekursus der og det kan varmt anbefales! :-)

  SvarSlet
 3. Lyder spændende. Glæder mig til at se hvad der kommer ud af det :)

  SvarSlet
 4. Fedt!!
  Er sikker på, du får lavet de skønneste hæklerier:)

  SvarSlet
 5. Wow det er det meget lækkert - sikke en farlig butik ;) Blivdr sjovt at se hvad du laver for dem :)

  SvarSlet
 6. Ih, den må jeg også besøge!

  Rigtig god weekend :-)

  Karina

  SvarSlet