lørdag den 14. juli 2012

Fantastisk arbejde!Jeg blev vinderen af Charlottes hæklede tæppe, som hun udloddede i en giveaway for tre uger siden. Jeg har jo selv lige færdiggjort et tæppe, så jeg fattede ikke, at Charlotte ville give det her væk. Men for pokker, hvor er jeg glad for det! Det er utrolig smukt, og sikke et arbejde. Det er hæklet i Muscat, som er merceriseret, ægyptisk bomuld. Farverne er klare og lysende. 


Du kan nok høre, at jeg er helt benovet over at få en anden hæklerskes flotte arbejde i hænderne, ikke? Tusind tak, Charlotte. Tæppet vil få al den beundring og kærlighed hos mig, som du kunne ønske dig.


I won this fantastic crochet blanket in Charlotte's giveaway. I feel so lucky! It's made of Muscat, Egyptian cotton, and the colours are bright and cheerful. I love it so much. Thank you, Charlotte.

7 kommentarer:

 1. Ej, hvor er du heldig! Det er så smukt, virkeligt kræs for øjnene! Sådan et tæppe står også på min krea to do liste, men taber helt pusten ved tanken om det. Det var virkeligt stort af hende at forære det væk, smukt. Rigtig god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der var jeg heldig:) Også en rigtig god weekend til dig.
   Kh Puk

   Slet
 2. Hvor er det dog SMUKT!
  Heldige asen ;-)...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er fantastisk!
   Kh Puk

   Slet
 3. Stort tillykke heldige dig ;O) Tænk sikke et stort stykke arbejde der ligger bag. Kan godt forstå du er glad for det smukke tæppe.

  Mona

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå din beundring - først og fremmest er det et smukt tæppe i skønne farver. Men som fagkvinde så ved du hvad der kræves for at lave et godt håndværk. Nogle gange kan det være skræmmende at skulle give en anden fagkvinde noget, som vedkommende selv kunne lave - men samtidig så ved man at modtager selv kender det store arbejde bag - og derfor værdsætter det endnu mere.
  Nyd dit tæppe sammen med de andre smukke tæpper, som jeg kan se der ligger i baggrunden...

  SvarSlet
 5. Sikke en gave at få, men godt at det landede et sted hvor det bliver værdsat. Har selv hæklet et lignende, det tog en hek vinters TV kiggeri ! http://re-de-sign.blogspot.dk/2011/08/nu-ma-den-vist-snart-vre-frdig.html

  SvarSlet