onsdag den 20. juni 2012

Bare den bedste aften!

Onsdag aften og planen hed hækleskole for en håndfuld kvinder, der mødes hver anden uge for at strikke, hækle og snakke. 

Vi mødtes hos Mette, der boede fantastisk fint. 

Det er også Mette, der står bag det smukke betræk til klapstolen her. 

Hun er en sand mester til at hækle, så i virkeligheden havde hun og flere af de andre ikke den store brug for, at jeg kom og underviste dem. Men hvor er jeg glad for, at jeg fik lov! Vi havde den hyggeligste aften, og jeg er rigtig glad for at have mødt kvinderne fra strikkeklubben. 

På køreturen hjem, var jeg nødt til at holde ind til siden og fotografere fjorden. Klokken var næsten 22.30. Jeg ELSKER bare de lyse nætter! 

Da jeg kom hjem til vores eget hus, blev jeg fyldt af taknemmelighed. Kan ikke helt beskrive det med ord... 

Her bor jeg. Jeg er mig. Tak.


PS. Mette gav mig den mest fantastiske, hæklede gave, som jeg lover at vise frem i morgen.


This evening turned out to be so wonderful. I was teaching a handful of women how to crochet. They we're very talented - my help wasn't really needed - but I had a lovely time in their company. Feeling grateful...


PS. Mette, the hostess, gave me the most wonderful, crocheted gift. I will show it to you tomorrow.

3 kommentarer:

 1. Hækling er godt. Taknemmelighed er endnu mere godt :-) Der er noget ved de her sommeraftener, som også får mig til at blive eftertænksom.

  SvarSlet
 2. Åh sikke et skønt indlæg! Hvor dejligt, dejligt. Skønt med søde hæklekvinder, dejlige gaver og ikke mindst taknemlighed for det du har. Det er bare så stort. Og ja, lyse nætter er vidunderlige. Rigtig god torsdag.
  Kh. Liv

  SvarSlet
 3. Sikke en herlig aften, du har haft.
  Det er sjovt det der med at lære noget væk eller lære noget af nogen - det er sådan en win-win-ting, begge dele er en gave, og hvis man gør det ene er det nærmest umuligt ikke også at få det andet.
  OG hvor jeg kender til det med taknemmelighed og de lyse nætter. Vi var til et skole-arr. i går og sang "Du danske sommer"...
  God dag.

  SvarSlet