mandag den 7. november 2011

Berlinerindtryk

Netop hjemvendt fra en miniferie i Berlin har jeg rigtig meget lyst til at vise jer nogle af de fine steder jeg har været og dele nogle af de indtryk, jeg fik med hjem fra byen.


Billedet herover ligner næsten et maleri. Helt utroligt, at der ingen mennesker er på billedet. Mindesmærke for de jødiske ofre under 2. verdenskrig. 

 Her boede vi - Prenzlauerberg - dejligt område.


Kastanien Allee - her skal vi altid gå en tur. Det glædede mig, at Kaufhalle Berlin havde fået ny facademaling. Lige til at blive glad af alle de farver i bybilledet!


Nå, der var sørme et enkelt billede af fotografen...


Prisskiltene i denne butik var lavet som overskæg - lige en idé for mig. Jeg elsker jo overskæg!

I bagruden på denne gamle Trabant bor der en tøjhund. Den bor blødt og godt, kan du se. En hæklet toiletrulleholder skal den da heller ikke mangle...

Ham og mig:) Og børnene. Mange dejlige gåture i det smukke efterårsvejr i Berlin. Vi var heldige at have sol og 15 grader alle dagene. 


I Berlin ser jeg kunst alle vegne. Et nedløbsrør malet som en fin dame.

Et hyggeligt gadeskilt med muldvarpen på. Da mine drenge var små, elskede de at høre historier med den lille muldvarp.


Restaurant November. Meget passende synes jeg.

Og vi slutter af med en kop milchkaffee på Mach Mit Museum.


Puha, ved ikke om jeg er helt klar til hverdagen igen i morgen...

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det dejligt ud! Håber på snart at gense Berlin, der er jo skønt! Og også i efteråret kan jeg se ;-)

  SvarSlet
 2. Aaah, ich liebe Bärlin! :)
  Som du kanskje hugsar, prøvde eg å kjøpe Zpagetti-garn av Yarnfreak, men fann ut at det ville bli for dyrt å sende til Noreg. Men så fann eg heldigvis liknande garn i min lokale hobbybutikk, og resultatet kan du sjå i dagens innlegg på bloggen min! :) Eg har òg reklamert litt for butikken dykkar der :)
  Mvh, KristiN

  SvarSlet
 3. Jeg får Berliner-abstinenser af de fine fotos. Dejligt at du deler ud. Det ser ud til i har haft en fantastisk tur.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Hej Puk. Har netop været i Berlin i efterårsferien og er klar til at tage afsted igen, skøn, skøn by. Gik meget efter de sjove design- og møbelbutikker, se fx http://re-de-sign.blogspot.com/2011/10/bredygtig-i-berlin-studio-zieben.html. KH Mette

  SvarSlet
 5. Når et spøgelse er spist, vil dens øjne vende tilbage til deres base og vente på at blive genoplivet til et nyt spøgelse. Når alle punkter er forbrugt og går videre til det næste niveau, som vil blive vanskeligere.

  SvarSlet