lørdag den 2. juli 2011

Hemmelig nemlig!


Kender du det med at holde på en hemmelighed? En vildt spændende hemmelighed, og man MÅ bare ikke fortælle den til nogen, men den brænder indeni for at komme ud, at blive fortalt, at blive delt med mange - for den er så god!
Sådan en hemmelighed har jeg haft med Camilla siden januar, og nu er vi endelig klar til at afsløre hemmeligheden for jer, der følger med på vores blogs. I bliver de første til at høre, hvad vi har arbejdet på i det sidste halve år.
Camilla og jeg åbner en garnbutik på nettet! Den helt præcise dato kan vi først oplyse om senere, men det kommer ikke til at gå stille af! Vores butik vil gå nye veje indenfor hækling. Vi vil tilbyde lækre garner, fede opskrifter og kits til sjove hækleprojekter. Workshops, hvor vi deler ud af vores viden, starter allerede i sensommeren, og vi lover, at webshoppen bliver en helt anderledes oplevelse end du er vant til! 
Camilla og Puk
Camilla og jeg deler en passion for garn og hækling, og den første gang vi mødte hinanden, var det som at møde sin hækle-soulmate. En makker, der lagde lige så stor vægt på en smuk finish som jeg. En, der forstod vigtigheden i at vælge de helt rigtige farver. En, der var lige så god til at finde på unikke ideer som jeg, og en der havde en højt udviklet æstetisk sans.
Når jeg nævnte en blog eller en hjemmeside for Camilla, som jeg synes havde et lækkert indhold, eller som jeg blev inspireret af, så kendte hun den allerede og foreslog at vi kiggede på denne her side, som så var den næste jeg skulle til at vise hende. I vores bogreoler står mange af de samme hæklebøger, og i vores skuffer har vi begge smukke doilies, som vi har samlet for det skønne i dem, og for at genoptage og nytænke nogle af de gamle dyder, fra dengang mormor var ung.
For the future!
Nu arbejder vi på at få alt klar til en fantastisk åbning af vores garnbutik på nettet. Vi hækler, holder møder med relevante folk, tager billeder, udvikler opskrifter, tegner skitser, udvælger farver og drikker hvidvin.
Vi kan næsten ikke vente med at vise jer det hele (måske ikke lige de tomme flasker...), og vi håber, I vil følge nysgerrigt med i vores projekt, indtil det hele står klar.

26 kommentarer:

 1. Hvor spændende! Glæder mig :) (skål!)

  SvarSlet
 2. Jeg har allerede skre vet hos Camilla - jeg vil følge jer med interesse, selvom jeg er strikker er det altid dejligt at lære mere!!

  SvarSlet
 3. FEDT!!!! Glæder mig til at se hvad I har fundet på! :-)

  SvarSlet
 4. Ihh altså hvor spændende!!! Glæder mig til at se det!

  Kh

  SvarSlet
 5. Det lyder virkelig spændende - Tillykke!

  SvarSlet
 6. Hold nu op, hvor lyder det spændende. Kan da næsten ikke vente på at se/høre mere.

  SvarSlet
 7. Det lyder helt vildt spændende, og jeg glæder mig meget til åbningen :o)Synes der er mange sider på Internettet med inspiration til strik, så en med fokus på hækling og lækkert garn lyder himmelsk.
  God fornøjelse med det videre arbejde.

  Kh. Irene

  SvarSlet
 8. Jeg glæder mig til at se jeres butik, tillykke med den.

  SvarSlet
 9. Super godt initiativ. Sådan en netshop mangler nemlig. Glæder mig til at kigge ind forbi, når den åbner!

  SvarSlet
 10. Fedt Puk! Det blir spændende...
  Skåååål :)

  SvarSlet
 11. Tillykke:-) Spændende projekt. Jeg er storforbruger af garn, så jeg vil helt sikkert holde øje med jer:-)

  SvarSlet
 12. tillykke glæder mig til at se mere :)

  SvarSlet
 13. Og også hér: Jaaaaah, supercool't! Glæder mig VILDT til at se hvad I har at byde på!!

  Totalt meget pøj pøj fra mig!!
  Kram fra Jane

  SvarSlet
 14. Sikken en nyhed, tillykke med jeres gode samarbejde. Glæde mig til at se hvad I har fundet frem til

  Stine:)

  SvarSlet
 15. oooo, det er dødskult å høre! gratulerer, flinke piker1

  SvarSlet
 16. Seeeeejt!!!! Det blir helt sikkert verdens sejeste butik! Tillykke med jer begge to!

  SvarSlet
 17. Du kan tro jeg vil følge med !

  SvarSlet
 18. Nej, hvor er det spændende. Glæder mig til at høre mere :-)

  SvarSlet
 19. UHHH jeg har ventet så spændt Puk på at høre om din hemmelig hed!!!
  Det lyder bare fedt fedt fedt!!!

  SvarSlet
 20. Hej Puk.
  Hvor er det en fantastisk ide. Jeg er helt klart kunde.. glæder mig på jeres vegne. god sommer

  SvarSlet
 21. Jeg gleder meg til å se mere hva som kommer! Du er en av de som har inspirert meg til å hekle så nå har jeg alltid flere hekleprosjekter på gang sammen med strikkingen! Ha en flott sommer!

  SvarSlet
 22. Hvor er det spændende. Jeg glæder mig vildt til at se hvad I finder på. Jeg er evigt inspireret af din fantastiske kreativitet, som jeg har fulgt her på bloggen. Skønt at du deler endnu mere ud af den nu. Tillykke :)

  SvarSlet
 23. Glæder mig allerede! God vind med butikken :-)

  SvarSlet
 24. Det lyder godt nok spændende - jeg skal helt sikkert nok klikke forbi :-)
  Mvh. Karen

  SvarSlet
 25. Wow hvor lyder det bare MEGA fedt og jeg vil allerede gerne skrives på jeres mail liste, så jeg får alle nyheder. Huuum sagde hende der faktisk ikke strikker og hækler, tror jeg må på en af jeres workshops, så jeg kan lære det - mest hækle tror jeg kan passe ind i mit system :0)Kæmpe tillykke, glæder mig!

  Knus Karen Marie

  SvarSlet