onsdag den 5. januar 2011

Unika og Levende ting...

Jeg må lige give jer et lille citat:
Unika
Omgiv dig med unikke ting, som giver sjæl til dit hjem. Især håndlavede ting rummer stor sjæl, fordi de er lavet i hånden. I denne proces sker en energi-overførsel mellem skaberen og det skabte. Tingen besjæles lige så stille.

Og et mere:
Levende ting
Levende ting giver energi til dit hjem. Børn, hunde, husdyr, blomster, planter og mennesker bringer liv i dit hjem. Døde ting som nullermænd, tunge møbler og bunker af rod trækker til gengæld på dit hjems energikonto. Skab derfor en god balance, og byd hunde, katte, venner og børn velkommen i dit hjem - det vil oplade dit hjems energi-batterier.

Begge citater er fra bogen "Elsk dit hjem" af Ranvita La Cour, og den inspirerer mig konstant til at se nærmere på vores hjem og gøre det endnu mere rart at være i. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har en god samling nullermænd fra tid til anden, men til gengæld ejer jeg også mange unikke ting, så der er nok en balance på energikontoen alligevel.

Omgiver du dig også med unika og levende ting?

6 kommentarer:

 1. Har desværre ikke husdyr. Det er ikke lige muligt, men savner virkelig at have en hund.
  Planter og blomster til gengæld er absolut nødvendigt for mig! Kan mærke energien øges når jeg lige har købt en ny buket blomster. Og en lækker frugtskål giver da også lidt ekstra :)
  Lækkert indlæg, Puk!

  SvarSlet
 2. Jeg er også så heldig at eje bogen Elsk Dit Hjem, og den kan virkelig anbefales.
  /Maria

  SvarSlet
 3. Godt at jeg både har børn, kat, kanin og hæklerier...ellers ville huset her til tider være energi-udhungret med alle de nullermænd og rod, der kan samle sig...:-))

  SvarSlet
 4. Ja den bog står også på min hylde og du har ret den inspirere til at kigge lidt i krogene - dejlige billeder. Jeg satser også på at ballancen er nogenlunde hos mig trods nullermændene. Dyr er her ingen af men altid blomster :0)

  Dejlig dag til dig med masser af positiv energi, KH Karen Marie

  SvarSlet
 5. Man kan da kun blive glad for sådan et indlæg! tak Puk!

  SvarSlet
 6. Anne: Åh ja, jeg har også lige købt friske tulipaner. Man kan nærmest mærke energiniveauet stige, som du også siger!

  Rimme Rum: Jeps, den er et hit!

  Camilla: Ja, det er godt at vide, at man selv kan skabe balance på energi-kontoen, ikk?

  Karen Marie: Ja, en dejlig bog. Jeg kunne mærke din positive energi strømme til mig i dag:)

  Gaia: Selv tak:-)

  SvarSlet