lørdag den 8. januar 2011

Jeg er en håbløs tøs!
Det er jo ikke første gang, jeg lader mig friste af tøseting med Hello Kitty-billeder på... Se bare her. Og så nævner jeg ikke de glimmer-klistermærker med isvafler, som jeg købte i går...

Er det bare mig, eller er der andre tøser derude?

10 kommentarer:

 1. sorry, der kan jeg ikke være med. Men det ser jo nuttet ud alligevel

  stine:)

  SvarSlet
 2. her er skam andre tøser!
  har i netto købt et stort stykke stof med hello kitty, men aner ikke hvad jeg skal bruge det til endnu.... pt. bliver det brugt at min lille dreng til prinsessekjole ;o)

  SvarSlet
 3. Oh yes! I dag forlangte min 3-årige datter at få et billede fra forsiden på min opskriftbog. Billedet er altså fra mange år før hende. Hun mente, at det måtte være hendes billede. Jeg lod hende tro det, for hun ville helt sikkert ikke kunne forstå, at hendes mor faktisk også har en svaghed for den søde pastelfarvede kat.

  kh Rikke

  SvarSlet
 4. Jeg forstår dig godt. Jeg undskylder mig lidt med jeg har et barnebarn på 2 år, sidste brev til hende fik et glimmerklistermærke med på vejen. Stor jubel hos modtageren også :-)

  SvarSlet
 5. Hej Puk, kender det godt, men er blevet meget bedre til kun at kigge, da jeg ellers ville købe mig fattig.

  SvarSlet
 6. Jeps. Jeg røg også på Hello Kitty-kiksene. Bare fordi Lillepigen er vild med den kat og kalder den Hollitti. Visse vasse at kiloprisen er dobbelt op i forhold til andre, når der bare er en nuttet lille tøsekat på pakken. Og en mobilhænger med som bonus! ;-D

  SvarSlet
 7. ja jeg har også en svaghed for hello kitty ;)

  SvarSlet
 8. Ohh yes, jeg er os´tosset med Hello Kitty

  SvarSlet