onsdag den 1. december 2010

Glædelig 1. december!

Så kom dagen, hvor kalenderlyset skal tændes. Det er en hyggelig tid, især med børn i huset. At se hvordan de skynder sig ned til julekalenderen for at åbne dagens låge...

Men for at være rigtig voksenagtig, så vil jeg sige, at jeg simpelthen ikke fatter, at der allerede er gået et år igen. Jeg mindes januar, hvor rigtig mange bloggere ønskede hinanden et godt og kreativt nytår, og det har det i særdeleshed været, men det gik så stærkt. Det er vel bare et tegn på, at jeg er ved at blive gammel.

Er du også blevet så gammel, at du tænker: "Er der allerede gået et år mere"?
Glæder du dig over decembers dage, eller hader du de mørke vinterdage?
Slapper du af i december eller er det hele noget værre stress?

Jeg vil i hvert fald ønske alle en god 1. december.

11 kommentarer:

 1. Kæreste PUK - først tak for din skønne og kreative blog, der er til stor inspiration.

  # Ja - er vist gammel, mindes jeg lige har taget julepynten ned, for nu at hænge den op igen...et år er gået, uden man næsten har kunnet følge med.

  # Jeg elsker december med al dens pynt og lys.

  # Har altid 1000 ideer om, hvad jeg skal/vil nå i december, men når desværre også tit, at tage pippet fra mig selv - så i år forsøger jeg at overbevise mig selv om at sætte tempo og forventninger i laveste, men hyggeligste gear.

  Hav en dejlig 1. december _ Camilla

  SvarSlet
 2. Glædelig 1. december til dig også.
  Jeg glæder mig altid til december, så al den gamle julepynt kommer frem igen. Men det er også altid tæt på eksamen, så meget at måneden bliver brugt med at sidde på den flade og læse, læse, læse... knap så sjovt.
  Men derfor kan man jo godt nyde det alligevel :)

  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Også god 1. december dag til dig!
  December er en dejlig måned...nyder mit store juleflip...tyvstarte med småkager og konfekt. Hygge og samvær med familie og venner.
  Jeg er jo en halvgammel kone....så tiden flyver jo også alt for hurtig for mig!
  Kan se de søde rådyr er populære her i blogland....har selv brugt dem til mit kalenderlys...kig min blog, hvis du har lyst!

  SvarSlet
 4. JA, for pokker, jeg er gammel, for tiden går SÅ hurtigt. Jeg fatter ikke at det allerede er december igen. Jeg nyder alle dage, men det får det jo ikke til at være mindre slemt at de går hurtigt vel :-)

  SvarSlet
 5. Jeg tror det er lige så snart man har fået børn, for så går dagene bare hurtigere. Det handler hele tiden om faste rutiner og tiden til "spontane" hyggelige indslag, og det hele tager tid, og der kommer desværre ikke flere timer på et døgn bare fordi man har fået børn, så det skal jo gå op.
  Så før hvor jeg hele tiden havde tid til at kigge på uret, og tænke,"Åhh der er 1½ time til endnu" så finder jeg mig i dag, sidde med hovedet begravet i undervisningsplaner og bøger og pludselig er klokken 23.30, og jeg skal jo også finde tid til at sove...så...puuuha....tiden går bare så hurtigt.

  SvarSlet
 6. Fin-fin blogg :-) God 1. desember til deg også (jeg jukser med juleduft i hele huset...)

  SvarSlet
 7. Jeg nikker... genkendende... Jeg er også "blevet gammel" - så tiden flyver afsted. Kan dog godt huske hvor lang december var da jeg var barn - den måned var da lige så lang som et helt år :o) Jeg prøver ikke at stresse, og i år er det lykkes mig at få pyntet op i slutningen af november. Sidste år lignede huset at vi var ved at flytte - fordi kasser med julepynt var hentet ned fra loftet og stod og rodede det meste af december måned. Dengang tænkte jeg "ALDRIG MERE" - og den side af sagen har i hvert fald holdt stik :o)
  Tusind tak for en skøn blog - og rigtig glædelig december.

  SvarSlet
 8. Jeg forstår heller ikke at der allerede er gået næsten et år suden vi ønskede hinanden et godt nytår...men det er det altså. Glædelig 1. december til dig også!

  SvarSlet
 9. Glædelig December til dig :-)
  Jeg synes lige jeg lærte dig at kende- men det var sidste jul jeg købte en sæl med hue hos dig :-)

  SvarSlet
 10. What a lovely candle. Special brand?
  I made a advent-calendar this year for my daughter
  ( see my blog). Have a nice christmas time!
  Bjør

  SvarSlet
 11. ha ha jeg har det på samme måde, er jeg så også gammel ???!!!

  SvarSlet